27 de setembre de 2020 27/9/20

Castelló de Rugat acull el canvi de paradigma dels serveis socials amb una jornada provincial

Castelló de Rugat acull el canvi de paradigma dels serveis socials amb una jornada provincial - (foto 1)

  Els ajuntaments valencians són un actor indispensable en la construcció del "Nou Model de Serveis Socials". Amb la intenció d'aprofundir en les seues bases i desenvolupament, la Corporació provincial organitza unes jornades que se celebraran el proper dimarts, 12 de desembre, al centre social de Castelló de Rugat.

  "La Diputació, a través de la delegació d'Inclusió Social, ve col·laborant amb la Generalitat i els ajuntaments en la construcció d'un nou model de serveis socials, sustentat en els drets humans i la justícia social", ha expressat la diputada Rosa Pérez Garijo als alcaldes i regidors de Serveis Socials de les comarques, als quals ha convidat a participar en l'esdeveniment.

  El municipi de La Vall d'Albaida acollirà aquesta trobada, d'inscripció gratuïta, entre representants municipals i professionals dels equips socials de base per a debatre al voltant del canvi de paradigma del sistema de serveis socials, que ja s'està implementant per la via pressupostària i que en un futur pròxim tindrà caràcter normatiu, amb l'aprovació de la Llei Valenciana de Serveis Socials Inclusius per Les Corts.

  Els participants a la taula rodona sobre les aportacions municipals al nou model seran, a més de la diputada delegada d'Inclusió Social, l'alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, l'alcaldessa de La Pobla Llarga, Neus Garrigues i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez. La visió dels professionals també estarà molt present en aquesta jornada, amb una taula rodona on participaran el cap de secció de programes d'Inclusió Social de la Diputació, Francesc Andrés, la presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de València, Elena Puig, i la treballadora social Mercè Lloret.

  El president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez, serà l'encarregat de clausurar la Jornada.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar