elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres

Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres

  Ahir diumenge, 28 de gener, es va posar punt final a les festes de Sant Antoni Abat 2024 amb la plantà d’arbres que va tindre lloc a la Tira del Rei.

  Prèviament, els festers, festeres, familiars i part de l’equip de govern acudiren al Pont del Riu per a gaudir de la Festa de l’arbre. Una festa que s’ha consolidat amb el pas del temps i que cada vegada més atrau un gran nombre de veïns i veïnes, i d’empreses interessades en mostrar els seus productes d’artesania natural.

  Una de les presències que més destaca entre els més menuts i menudes són els bombers forestals i les brigades forestals de la Diputació de València. Els xiquets i xiquetes van poder veure de ben a prop la tasca tan important i necessària que aquests duen a terme durant tot l’any per a tindre cura del nostre entorn natural.

  Seguidament, es va donar pas a la reforestació d’arbres a la Tira del Rei. Acompanyats pel regidor de Medi Ambient, Ricardo Carbonell, qui els va donar instruccions de com plantar els pins i les carrasques elegides per a l’ocasió.

  Cal recordar que durant tota aquesta setmana es realitzaran reforestacions i xarrades d’educació ambiental teatralitzada amb els diferents centres educatius de Canals al paratge de la ribera de la Tira del Rei, amb la col·laboració de l’escola taller Torreó IX i dels educadors ambientals d’Interpreta Natura.

  MÉS FOTOS
  Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres - (foto 2)
  Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres - (foto 3)
  Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres - (foto 4)
  Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres - (foto 5)
  Canals finalitza les festes de Sant Antoni Abat amb la tradicional plantà d’arbres - (foto 6)
  Pujar