26 de setembre de 2020 26/9/20

El Campus Multiesportiu celebra el seu desé aniversari amb un rècord de 300 participants

El Campus Multiesportiu celebra el seu desé aniversari amb un rècord de 300 participants - (foto 1)
  • El taller de circ i l'acampada multiaventura grans atractius d'aquesta desena edició

El Campus Multiesportiu d'Estiu de l'Eliana ha complit 10 anys i ha tornat a aconseguir batre els seus propis rècords, amb 300 participants, en el que està sent una edició carregada de novetats. Organitzat per l'Associació de Clubs Esportius i amb el suport de l'Ajuntament de l'Eliana, el campus s'ha convertit en una alternativa d'esport i diversió en aquest període de vacances.

Amb un gran equip de tècnics esportius, que coordinen i posen en marxa els diferents esports i activitats, en aquest 2019 els grans atractius han sigut un nou taller de circ i l'acampada multiaventura, que per primera vegada està oberta a tots els grups d'edat.

Des del seu inici el 26 de juny, els nostres joves participants han realitzat excursions al Castell de Bunyol i al Museu de Ciències Naturals, a més de gaudir amb els diferents tallers de cuina o manualitats.

En la seua visita al campus l'alcalde de l'Eliana Salva Torrent,  acompanyat de la regidora de política esportiva Concha Montaner i el regidor de joventut, Jorge Pérez ha destacat la consolidació d'aquesta iniciativa com una mesura de conciliació familiar. “El Campus és un senyal d'identitat del nostre municipi i cal agrair la confiança de pares i mares que cada any el trien”, ha assenyalat.

Pujar