elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni

Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni
  MÉS FOTOS
  Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni - (foto 2)
  Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni - (foto 3)
  Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni - (foto 4)
  Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni - (foto 5)
  Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni - (foto 6)

  Els veïns de Benifaió van gaudir el passat cap de setmana de la tradicional festa religiosa en honor al patró dels animals, Sant Antoni, organitzada per les Clavariesses 2024.

  El dimecres 17, festivitat del patró dels animals, la programació es va iniciar amb una ‘xocolatà’ i tallers infantils. Davant el risc de forts vents la ‘cremà de la foguera’ no va tindre lloc aquest dia com és tradició i va tindre lloc la jornada del diumenge.

  Durant la jornada del dissabte dia 20 els veïns es van anar acostant a les instal·lacions del Centre d'Estudis Musicals de Benifaió per a entregar els tradicionals pans que serien beneïts en el diumenge festiu.

  El diumenge 21 el bon temps va animar a una alta assistència de veïns. La jornada religiosa en honor a Sant Antoni es va iniciar en aquest dia amb la benedicció de calderes al pati del Col·legi Crist Rei. Seguidament i en processó la comitiva es va acostar a la benedicció de pans i posteriorment es va realitzar la missa cantada pel cor parroquial de Benifaió en honor a Sant Antoni.

  Després de la missa multitud de veïns es van concentrar en la Plaça Sant Antoni per a assistir i presenciar la benedicció d'animals. Seguidament la desfilada i la benedicció de les nombroses cavalleries, tant de Benifaió com arribades des de diversos municipis veïns, va posar el punt i final a la programació d'enguany.

  Pujar