elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Andrés Campos serà el nou Secretari General del PSPV-PSOE de l'Horta Sud

Andrés Campos serà el nou Secretari General del PSPV-PSOE de l'Horta Sud
  • En una votacions històriques, Andrés Campos ha resultat el candidat guanyador amb 800 vots, a la Secretaria del PSPV-PSOE Horta Sud

"Gràcies, gràcies a tota la militància socialista de la comarca. Als quals m'han recolzat, per escoltar-me i confiar en mi. Als quals no m'han votat, per venir a exercir el dret al vot, per expressar la seua opinió i amb açò haver fet història". Així es presentava Campos davant els militants socialistes en aquesta vesprada de diumenge en la qual, per primera vegada, s'ha decidit per vot directe al màxim representant del socialisme de l'Horta Sud.

El futur Secretari General ha agraït els suports rebuts i ha convidat a tota la militància a formar part activa del seu equip, un equip que qualifica "d'integrador, coherent i, abans de res, amb una voluntat clara de dinamitzar la comarca i reforçar la participació activa dels socialistes" en cadascuna de les decisions del partit. "Amb aquest resultat hem arribat al primer dels nostres objectius, estem només al principi del camí per a fer més comarca, crear més militància", assegurava Campos en afirmar que ara comença el seu projecte, el de donar forma a totes les propostes que presentava en el seu programa, aquelles que en definitiva porten al socialisme comarcal a ser l'eina per a dur a terme una segona transformació social.

Com recordava durant el seu discurs, la revolució de la militància, que començava en el 39º congrés federal, "ha arribat a l'Horta Sud".

Pujar