elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alerta per un incendi forestal en el paratge de La Drova de Barx i altre en Simat

Incendio de Simat
Incendio de Simat
  MÉS FOTOS
  Alerta per un incendi forestal en el paratge de La Drova de Barx i altre en Simat - (foto 2)
  Alerta per un incendi forestal en el paratge de La Drova de Barx i altre en Simat - (foto 3)

  S'han iniciat este divendres dos incendis forestals a Barx i en la veïna Simat de la Valldgina, separats a pocs quilòmetres l'un de l'altre, que ja estan en vies d'atallar-se.

  El primer incendi forestal s'ha deslligat en el paratge de La Drova, en el municipi de La Safor de Barx i als peus del mític mont Mondúber.

  Barx
  Barx

  Emergències ha establit la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals pel perill que afecte immobles i fins al lloc s'han mobilitzat dos mitjans aeris i dos dotacions dels bombers del Consorci Provincial, així com tres unitats dels bombers forestals de la Generalitat. Finalment, ha sigut dada per estabilitzat sobre les 13.30 hores.

  A més, 20 minutos més tard s'ha declarat un altre foc en una zona de vegetació en el municipi veí de Simat de la Valldigna, on s'han mobilitzat fins a sis aeris més i cinc unitats dels forestals, en estendre's el foc amb molta virulència per una pineda al costat d'uns bancals, la qual cosa ha obligat els bombers a ampliar els seus mitjans, encara que la seua evolució és favorable.

  Simat
  Simat

  Pujar