elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPAREGUTS VALÈNCIA

Alerta per la desaparició de dos joves de Xest a València

Alerta per la desaparició de dos joves de Xest a València
  • El Centre Nacional de Desapareguts prega la difusió per a trobar-los

El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES) ha publicat una alerta per a buscar a Ziad i Aymane, dos joves de 18 anys que van desaparéixer dilluns passat 13 de maig, en el municipi valencià de Xest.

Ziad R. mesura 1,85 cm, pes 75 kg, té els ulls negres, els cabells negres i curts.

Aymane E.. mesura 1,80 cm, pes 60 kg, té els ulls negres, els cabells negres i curts.

L'última vegada que se'ls va veure a tots dos va ser a la ciutat de València.

Si algú té alguna dada sobre el seu parador pot telefonar al 091.

Sobre el Centre Nacional de Desapareguts

El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES), dependent del Ministeri de l'Interior, és l'òrgan de gestió centralitzada per a la coordinació efectiva i permanent del sistema de persones desaparegudes empleat per les Forces i Cossos de Seguretat. Actua, a més, com a punt de contacte, per al desenvolupament de les mesures de cooperació amb les Administracions Públiques i altres institucions i organitzacions públiques i privades habilitades, tant nacionals com internacionals, incloent-hi les organitzacions representatives del sector i els mitjans de comunicació, la participació dels quals resulta imprescindible per a l'eventual difusió, d'avisos, alertes o peticions de col·laboració a la població.

El CNDES, també és el responsable d'analitzar i valorar les propostes dels familiars de les persones desaparegudes, i qualsevol altra qüestió que puga resultar d'interés respecte al sistema PDyRH i millorar els protocols d'actuació en l'àmbit de les desaparicions.

Pujar