elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 8.500 alacantins assistiran al Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Més de 8.500 alacantins assistiran al Gran Premi de la Comunitat Valenciana
  • El director del Circuit Ricardo Tormo ha presentat el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana a l’Ajuntament d’Alacant

  • L’alacantí Daniel Holgado (KTM) lluitarà per ser el principiant de l’any en Moto3

MÉS FOTOS
Més de 8.500 alacantins assistiran al Gran Premi de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat hui el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana a l’Ajuntament d’Alacant. Un total de més de 8.500 aficionats de la província d’Alacant es preparen ja per a ser part de la festa de final de temporada a Cheste.

“L’afició tornarà a respondre i un any més les grades de Cheste estaran plenes per al cap de setmana. Hem superat el 91 % i portem camí de penjar el cartell de no hi ha bitllets”, ha explicat el director general del Circuit.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alacant, José Luis Berenguer, i els pilots mundialistes Daniel Holgado (Red Bull KTM Ajo) i Iván Ortolá (Angelus MTA Racing KTM), així com del president de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Carmelo Fernández.

“Estem d’enhorabona, que una prova tan important es presente a l’Ajuntament és tot un orgull per a l’Ajuntament i encara més comptant amb dos pilots com Iván Ortolá i l’alacantí Daniel Holgado dels quals hem pogut veure l’evolució des que eren molt joves”, ha declarat José Luis Berenguer.

Gonzalo Gobert, director del Circuit Ricardo Tormo, ha destacat que el Circuit Ricardo Tormo continua fent avanços en les seues instal·lacions. “Per a poder continuar en la bona forma en què ens trobem com a recinte esportiu, no parem d’innovar i buscar les millors condicions tant per als aficionats com per a tots els esportistes que vénen al Circuit. Per això, durant l’estiu de 2023 reasfaltarem tot el traçat. A més, enguany hem creat una nova grada accessible per a persones amb mobilitat reduïda”, ha destacat.

Gobert també ha volgut remarcar que l’organització ha pogut fer d’aquest Gran Premi “un esdeveniment com els que coneixíem abans de la pandèmia. Enguany torna el ‘pit walk’, la invasió de pista… i les grades estaran plenes amb una gran emoció en pista, ja que es decideixen els títols de Moto2 i MotoGP, els ‘rookies’ de l’any en Moto2 i Moto3, el subcampionat de Moto3, el campió de la Red Bull MotoGP Rookies Cup, el campió dels MotoGP eSports… viurem un gran cap de setmana”, ha sentenciat.

A més, en el pla esportiu, un alacantí serà protagonista durant el Gran Premi: Daniel Holgado és un dels candidats a proclamar-se ‘rookie’ de l’any del Mundial de Moto3.

Entre tota la graella mundialista, 21 pilots s’han format a l’escola de motociclisme del Circuit Ricardo Tormo, la Cuna de Campeones. Un d’aquests pilots és Daniel Holgado, pilot alacantí que es pot proclamar ‘rookie’ de l’any al Circuit.

El pilot de Moto3 Daniel Holgado (KTM) s’ha mostrat “molt content de presentar a casa el Gran Premi i poder córrer a casa al circuit al qual he anat tantes vegades amb la Cuna de Campeones, lluitarem pel ‘rookie’ de l’any i, amb el suport dels meus amics i la meua família que vindrà a animar-me, crec que ho podem aconseguir”.

A més, Iván Ortolá disputa el seu primer Gran Premi de casa com a pilot mundialista, per la qual cosa té moltes ganes d’eixir a pista: “des de xicotet he anat a Cheste per a veure els pilots en el ‘paddock’ i ser ara un d’ells és un somni per a mi” ha explicat.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana tindrà lloc al Circuit Ricardo Tormo durant el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre i rebrà el premi a millor Gran Premi de MotoGP de l’any 2021. A més, el dia 8 d’aquest mateix mes se celebraran, també a València, els primers test de pretemporada de MotoGP amb les motos de 2023.

Pujar