3 de desembre de 2020 3/12/20

700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa

700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 2)
  700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 3)
  700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 4)
  700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 5)
  700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 6)
  700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 7)
  700 € recaptats a la setmana esportiva solidària de L’Alqueria de la Comtessa - (foto 8)

  La setmana esportiva solidària de l'alqueria de la comtessa ha recaptat 700 € que aniran destinats íntegrament a ADELA-CV, l'associació valenciana de la malaltia d'ELA. 190 participants han fet possible aquesta donació.

  La setmana esportiva s'ha celebrat a l'esportiu municipal des del diumenge 28 de juliol fins al 5 d'agost. Entre els esports oferts es troben el Futbol 7, una varietat del futbol clàssic però amb 7 jugadors i no onze, esquaix, frontenis, pàdel i pin pon. Les competicions s'han fet a últimes hores de la tarda, a partir de les set, per evitar la calor. A més de l'esport, tampoc ha faltat el bon humor: "L'Alqueriarjo d'en carròs", "Tot un drama" o "Csk la ropa" són alguns dels mots que s'han pogut sentir aquests dies a la competició.

  Els 700 € arreplegats amb aquesta iniciativa es donaran a l'Associació Valenciana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA-CV), que treballa donant suport a les persones i famílies afectades amb aquesta infermetat, millorant la seua qualitat de vida i reclamant més investigació per part de les institucions.

  L'Alcalde Voro Femenia felicita "a tots els participants per la seua disposició durant tota la setmana a pesar de la calor. La col·laboració ciutadana ha sigut fonamental per a l'èxit d'aquesta iniciativa, que té com a objectiu ajudar i donar difusió i visibilitat a aquest tipus de malalties menys conegudes. Cal felicitar també a l'organització pel seu treball i dedicació."

  Pujar