elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La subdelegada del Govern a València reitera el seu suport a les obres del Barri de Pescadors i els espigons del Puig

La subdelegada del Govern a València reitera el seu suport a les obres del Barri de Pescadors i els espigons del Puig
  • Raquel Ibáñez reafirma davant les autoritats municipals el compromís adquirit per la delegada del Govern, Pilar Bernabé.

L'alcalde del Puig, Vicent Porta, i el vicealcalde de la localitat, Marc Oriola, s'han reunit amb la subdelegada del Govern a València, Raquel Ibáñez, per tractar les actuacions previstes al Barri de Pescadors i els espigons de la platja del Puig. En la trobada, la subdelegada ha reafirmat el compromís adquirit per la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, respecte a la necessitat de reacondicionar el Barri de Pescadors i ampliar els espigons de la localitat.

Des de la subdelegació del Govern han confirmat que estes intervencions són una "prioritat" per a ells i transmetran a l'Executiu central la necessitat de dur-les a terme el més prompte possible. Estes obres són fonamentals per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la localitat, així com per a protegir el litoral del Puig de l'erosió marina.

Després de la reunió amb la subdelegada, els munícips del Puig s'han reunit amb un tècnic de la delegació que els ha explicat els tràmits necessaris perquè el Govern porte endavant ambdós projectes tan necessaris per a la platja del Puig. L'alcalde del Puig ha agraït l'atenció i l'interés mostrats per la subdelegada i ha expressat la seua confiança en què les obres s'inicien el més prompte possible.

"Estem molt satisfets amb esta reunió perquè hem vist que hi ha una voluntat ferma per part del Govern d'Espanya d'atendre les nostres demandes i de donar solució als problemes històrics que arrossega el nostre municipi", ha declarat Porta. D'altra banda, el vicealcalde Oriola ha destacat que estes obres són "vitals" per al desenvolupament econòmic i social del Puig i ha assenyalat que des de l'Ajuntament continuaran treballant "colze a colze" amb les administracions competents per a fer-les realitat.

Pujar