6 de juny de 2020 6/6/20

El Puig aprova la concessió d'ajudes municipals per al finançament dels llibres d'Infantil

El Puig aprova la concessió d'ajudes municipals per al finançament dels llibres d'Infantil - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Puig aprova la concessió d'ajudes municipals per al finançament dels llibres d'Infantil - (foto 2)

  Contribuir a la millora de l'educació com a pilar de la societat democràtica i del benestar és un dels grans objectius de l'equip de govern que presidix Luisa Salvador. Per això, l'Ajuntament ha aprovat esta mateixa setmana les bases de les ajudes per a subvencionar l' adquisició dels llibres d'Infantil, completant l'engranatge d'ajudes als estudis des dels 3 a als 16 anys que fa que el Puig siga un dels municipis de referència en la matèria.

  "Tot i que oficialment no són cursos d'ensenyament obligatori, considerem prioritari revertir els recursos de tothom, que ens correspon administrar des de l'Ajuntament, en la formació dels nostres xiquets i xiquetes", ha declarat Marc Oriola, regidor d'Educació.

  Amb idèntic objectiu de contribució a la formació integral dels ciudadans s'han aprovat recentement i , per primera vegada, les ajudes municipals als estudis musicals, amb un import màxim de 150 euros per alumne. En la mateixa línia, se posa a l'abast dels estudiants que així ho sol.liciten, la utilizació del piano del centre cultural La Marina per a la preparació de les seus classes i exàmens de música. Les persones interessades han de presentar la sol.licitud al centre, asignant-se el seu ús a la disponibilitat de la sala i l'orde de petició.

  Pujar