elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Puig aprova la concessió d'ajudes municipals per al finançament dels llibres d'Infantil

El Puig aprova la concessió d'ajudes municipals per al finançament dels llibres d'Infantil
  MÉS FOTOS
  El Puig aprova la concessió d'ajudes municipals per al finançament dels llibres d'Infantil - (foto 2)

  Contribuir a la millora de l'educació com a pilar de la societat democràtica i del benestar és un dels grans objectius de l'equip de govern que presidix Luisa Salvador. Per això, l'Ajuntament ha aprovat esta mateixa setmana les bases de les ajudes per a subvencionar l' adquisició dels llibres d'Infantil, completant l'engranatge d'ajudes als estudis des dels 3 a als 16 anys que fa que el Puig siga un dels municipis de referència en la matèria.

  "Tot i que oficialment no són cursos d'ensenyament obligatori, considerem prioritari revertir els recursos de tothom, que ens correspon administrar des de l'Ajuntament, en la formació dels nostres xiquets i xiquetes", ha declarat Marc Oriola, regidor d'Educació.

  Amb idèntic objectiu de contribució a la formació integral dels ciudadans s'han aprovat recentement i , per primera vegada, les ajudes municipals als estudis musicals, amb un import màxim de 150 euros per alumne. En la mateixa línia, se posa a l'abast dels estudiants que així ho sol.liciten, la utilizació del piano del centre cultural La Marina per a la preparació de les seus classes i exàmens de música. Les persones interessades han de presentar la sol.licitud al centre, asignant-se el seu ús a la disponibilitat de la sala i l'orde de petició.

  Pujar