elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament del Puig està en procés d'adjudicació per a la repavimentació del passeig marítim de Play-Puig i Puig-Val

L'Ajuntament del Puig està en procés d'adjudicació per a la repavimentació del passeig marítim de Play-Puig i Puig-Val
  • Les obres s'iniciaran després de la temporada estival

El passeig marítim que envolta la platja Play-Puig i Puig-Val és un dels grans atractius del municipi. Adornat amb jardins i palmars, s'ha convertit en un lloc idoni per a passejar i gaudir de la mar Mediterrània. Per a millorar l'experiència, l'Ajuntament del Puig de Santa Maria es troba en procés d'adjudicació d'empresa per a realitzar la seua repavimentació.

Per a no afectar l'època estival, des del consistori han assenyalat que les obres s'iniciaran una vegada finalitze aquesta temporada. D'aquesta manera, els veïns, veïnes i visitants podran gaudir sense inconvenients d'una de les zones més transitades i turístiques del municipi.

Aquests treballs ajudaran milloraran significativament l'aspecte i l'accessibilitat del passeig marítim, contribuint al seu torn a fomentar el turisme en el municipi, a dinamitzar l'economia local i a millorar la qualitat de vida dels residents.

El passat 27 de març va ser l'últim dia de presentació de les ofertes per part de les empreses. L'Ajuntament del Puig es troba valorant i seleccionant la millor proposta per a fer una tasca que millorarà notablement l'aspecte del municipi.

Pujar