elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La xarxa Wi-Fi Puçol connecta amb cinc nous punts del municipi

La xarxa Wi-Fi Puçol connecta amb cinc nous punts del municipi

  La connexió Wi-Fi pública comprén des d'aquest estiu més zones de Puçol. A partir d'ara, els usuaris tindran cobertura gratuïta durant quatre hores diàries a l'Espai Jove, l'Espai Social La Barraca, la Casa de Cultura, el Poliesportiu Municipal i l'Ajuntament; a més de l'Espai Voramar, on la xarxa està disponible des de l'any passat.

  Accedir a Internet des dels punts habilitats tan sols requerix que els nous usuaris sol·liciten l'alta d'usuari des de la pàgina del portal que s'obrirà en el navegador del seu dispositiu. Per a això, hauran d'introduir el seu número de telèfon, ja que el servei no demana nom ni correu, on se'ls remetrà un SMS amb les claus d'accés.

  Així mateix, serà necessari que accepten les condicions del servei. La ferramenta també compta l'opció per a canviar una contrasenya o indicar que s'ha oblidat.
  En altres llocs, és habitual que la xarxa estiga disponible, com a màxim, tres hores, assenyala Mery Cortell, regidor d'Administració Eléctronica. Des de l'Ajuntament s'ha ampliat aqueix marge a quatre hores. Es tracta "d'un servei públic, no un servei de 24 hores" del qual ja s'encarreguen les empreses de telefonia, ha indicat.

  "És una demanda que tenia el poble i estem estudiant incloure este servici en nous llocs on la gent puga necessitar-los, sempre que siga tècnica i legalment possible", ha afegit.
  Aquesta ferramenta també està destinada a què els turistes que vénen de visita per uns pocs dies al municipi puguen rebre correus o veure notícies sense haver de pagar a posta per una línia Wi-Fi. "Pensem que és un servei públic important per a tot el món", ha agregat Mery.

  La connexió compta amb un sistema de filtrat, de manera que hi ha continguts que vulneren la legalitat a què no es pot accedir per no estar permés.
  Ara, els veïns de Puçol podran accedir fàcilment als continguts de la xarxa des de llocs com la biblioteca o la piscina municipal. 

  Pujar