elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Victorino Martín, bravesa i defensa de la Festa a Puçol

Victorino Martín, bravesa i defensa de la Festa a Puçol
  MÉS FOTOS
  Victorino Martín, bravesa i defensa de la Festa a Puçol - (foto 2)

  Victorino Martín serà el convidat de la XVI edició de les Jornades Taurines Vila de Puçol, que enguany se celebraran en l'Espai Jove (situat en carrera Buero Vallejo, 25) el dissabte 3 de novembre a partir de les 19 hores. El ramader protagonitzarà un col·loqui, moderat pels periodistes de la revista Aplausos, Jorge Casals i José Ignacio Galcerá, en el qual dissertarà sobre la seua faceta com a criador de bous braus i també de la seua labor al capdavant de la Fundació Bou de Lídia, entitat creada per a promoure i defensar la Tauromàquia i en la qual Victorino ostenta el càrrec de president. Serà, per tant, el debut de Victorino Martín García en la localitat encara que no el de la ramaderia posat que ja va estar representada pel gran Victorino Martín Andrés en el marc d'unes tertúlies celebrades l'11 de febrer de 1994.

  Les Jornades, que, com sol ser tradicional, posen el punt final a la temporada taurina en la localitat, començaran amb la inauguració de l'exposició fotogràfica El bou sense barreres, obra d'Agustín Arjona i cedida per a l'ocasió per la Diputació de València. La mostra recorre a través d'una sèrie d'imatges la vida del bou brau en el seu hàbitat natural, la devesa, des del seu naixement i criança, passant per la selecció, maneig i plenitud.

  Per a finalitzar els actes, i a continuació de la tertúlia amb Victorino Martín, tindrà lloc el lliurament dels Premis Taurins als triomfadors de la temporada a Puçol en les categories de: bou millor presentat, bou més brau, millor bou embolado, bou més complet, millor eixida de cua i detall artístic, a més de dos esments especials a càrrec de l'Ajuntament.

  Tot això estarà acompanyat de les imatges de Julián Romero i la dolçaina de Josep Miret.

  Pujar