elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Vallet de Puçol t'ajuda gratis a dissenyar el teu currículum i buscar ocupació per Internet

El Vallet de Puçol t'ajuda gratis a dissenyar el teu currículum i buscar ocupació per Internet
  MÉS FOTOS
  El Vallet de Puçol t'ajuda gratis a dissenyar el teu currículum i buscar ocupació per Internet - (foto 2)
  El Vallet de Puçol t'ajuda gratis a dissenyar el teu currículum i buscar ocupació per Internet - (foto 3)

  L'Ajuntament de Puçol va començar fa tres anys el projecte Vallet: Un lloc per a conviure, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, amb l'objectiu d'establir una sèrie d'itineraris sociolaborals per a la cerca d'ocupació i projectes formatius en l'àmbit individual. En esta quarta edició, que es desenvolupa al novembre i desembre a la Casa de Cultura, destaca la formació individual i en línia.

  Dins de la sèrie de cursos formatius i tallers per a al desenvolupament personal i laboral, el 17 i 23 de novembre van donar principi els tallers Competències Digitals en la cerca d'ocupació en la seua modalitat en línia i el taller Currículums online, organitzats i impartits pel personal del Projecte Vallet encarregat de realitzar itineraris sociolaborals per a la cerca d'ocupació.

  L'ús d'Internet com a eina per a la cerca d'ocupació és actualment una opció imprescindible per a qualsevol demandant d'ocupació que vulga moure's de la manera més eficaç possible.

  En el curs es donen a conéixer els llocs que disposen de plantilles, imatges i recursos per a desenvolupar un currículum més atractiu i es realitzen pràctiques amb el mateix historial de l'alumnat.

  Per a això treballen amb l'eina de disseny gràfic Canva i amb l'adequada organització dels continguts perquè siga fàcil trobar les dades més importants.

  A causa de la crisi sanitària del Covid 19, els tallers estan combinant la formació online i presencial, sempre de manera individual i en les instal·lacions de la Casa de Cultura, amb un màxim de 10 participants en cada taller.

  «Són tallers gratuïts que s'impartixen de manera individual a la Casa de Cultura, l'únic requisit és inscriure's al més prompte possible, perquè estes propostes finalitzen el 16 de desembre», explica el regidor de Benestar Social, José M. Esteve.

  Si t'interessa algun d'ells, contacta amb El Vallet en el telèfon 678 673 032, escriu a vallet@pucol.es o acosta't a la Casa de Cultura, al carrer Sant Teresa, 10.

  Com en els anys anteriors, esta quarta edició del Vallet és un projecte cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana.

  Pujar