elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Vallet ja compta amb la seua pròpia pàgina web

El Vallet ja compta amb la seua pròpia pàgina web
  MÉS FOTOS
  El Vallet ja compta amb la seua pròpia pàgina web - (foto 2)
  El Vallet ja compta amb la seua pròpia pàgina web - (foto 3)
  El Vallet ja compta amb la seua pròpia pàgina web - (foto 4)

  Un dels requisits europeus per a subvencionar el projecte social Vallet: barri responsable i solidari, és que tota la documentació de l'experiència quede recollida en una pàgina web pròpia. Després d'estudiar pressupostos i terminis de lliurament amb empreses especialitzades al setembre, finalment el Departament de Comunicació municipal va assumir la realització del projecte durant octubre i novembre… amb un cost zero.

  A la nova web, posada en marxa el 23 de novembre, es pot accedir des de la portada de la pàgina web municipal o directament en el link Vallet: Un lloc per a conviure. És una pàgina dividida en quatre seccions i es pot navegar per qualsevol d'elles mitjançant un menú sempre visible amb enllaços a les quatre seccions.

  La pàgina inicial de Presentació inclou els objectius amb els quals ha nascut aquest projecte municipal cofinançat pel Fons Social Europeu i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

  La Justificació se centra en la documentació tècnica del projecte, amb les bases i les subvencions rebudes.

  La secció dedicada a Activitats mostra les dades de l'Oficina d'Informació i Atenció Veïnal (amb atenció directa dimarts i dijous al matí) i com contactar amb el projecte, les oficines del qual estan en l'edifici de l'antiga televisió local, i també es pot contactar en els telèfons 961 466 145 o 678 879 706, i en el mail vallet@pucol.es.

  «També tenim en aquesta secció els itineraris d'inserció sociolaboral, potser la part més important del projecte, ja que la seua funció és la de millorar la situació econòmica de les persones a través de la cerca o millora d'ocupació», explica la regidora Mery Cortell. «Per a això els tècnics del Vallet realitzen itineraris individuals als veïns que ho sol·liciten, acompanyament i tutories personalitzats i, paral·lelament, cursos i tallers formatius oberts a tots els que ho sol·liciten».

  Finalment, en la pestanya de Notícies s'inclouen totes les publicacions sobre el Vallet realitzades en 2017 i 2018 en la web municipal, amb els enllaços corresponents a les galeries de fotos aparegudes en el Facebook És Puçol.

  Pujar