elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany

El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany
  MÉS FOTOS
  El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany - (foto 2)
  El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany - (foto 3)
  El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany - (foto 4)
  El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany - (foto 5)
  El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany - (foto 6)
  El Vallet col·labora amb la parròquia per a organitzar les festes de Santa Marta enguany - (foto 7)

  L'absència de joves festers per a organitzar les festes de Santa Marta deixava la programació reduïda als actes religiosos del primer diumenge d'octubre. Finalment, l'equip que treballa en El Vallet, un barri per a conviure, ha organitzat dos actes, dirigits als més xicotets i a tota la família, per a col·laborar al fet que la festa continue viva en el barri.

  Enguany no hi havia festers de Santa Marta, per la qual cosa les festes van quedar reduïdes als dos actes religiosos del primer diumenge d'octubre. No obstant això, el projecte El Vallet, un barri per a conviure, es va sumar a les festes amb altres dues activitats: la primera d'elles va ser una vesprada de jocs infantils en la plaça Ramón y Cajal, al costat del parc Ribelles, comptant per a això amb la col·laboració dels monitors del Vallet i també amb els júniors d'Apocalipsis.

  La col·laboració del Vallet amb Santa Marta va continuar durant la nit del divendres, amb un sopar popular al qual van acudir entorn d'un centenar de veïns. Una jornada de convivència en la qual a més de sopar va haver-hi temps per a xarrar, conéixer futurs propostes per al barri i gaudir del bon temps.

  Després de la missa del migdia, la processó va ser l'acte que va tancar la festivitat de Santa Marta, que se celebra tradicionalment el primer diumenge d'octubre. Pese al fred i l'amenaça de pluja, un bon nombre de veïns es va acostar per a acompanyar l'anda amb la imatge de la patrona dels hostalers pels carrers del barri.

  En arribar la imatge de Santa Marta a la porta de la parròquia es va disparar un castell de focs artificials i, ja a l'interior, el rector Vicente Gozálvez va convidar als assistents a animar-se a organitzar la festa l'any vinent, atés que aquesta edició s'ha reduït la programació per l'absència de festers i festeres.

  Pujar