elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La urbanització Alfinach obri la seua Festa Gran d'agost a tots els públics

La urbanització Alfinach obri la seua Festa Gran d'agost a tots els públics
  MÉS FOTOS
  La urbanització Alfinach obri la seua Festa Gran d'agost a tots els públics - (foto 2)
  La urbanització Alfinach obri la seua Festa Gran d'agost a tots els públics - (foto 3)
  La urbanització Alfinach obri la seua Festa Gran d'agost a tots els públics - (foto 4)
  La urbanització Alfinach obri la seua Festa Gran d'agost a tots els públics - (foto 5)

  Un any més, la urbanització celebra les seues festes patronals en honor a La Nostra Senyora d'Alfinach, que s'han saldat amb un gran èxit de participació i assistència a unes jornades repletes d'esdeveniments i activitats dirigides a xiquets, joves i adults. Cal destacar que els dies 14 i 15 d'agost els actes han sigut oberts a tots els veïns, amb una important assistència de públic a les vaques.

  El divendres 26 de juliol, la VII Gran Gimcana Familiar va fer vibrar d'emoció, amb un excel·lent ambient, als components dels equips participants, els qui posteriorment van gaudir del sopar i karaoke.

  El dissabte 27 de juliol, Sopar Social d'estiu a la terrassa de les piscines, amenitzada pel grup musical Last Night Events.

  El dissabte 3 d'agost, XVIII Volta a Peu a la vesprada, i a la nit, sardinada en el Club Social.

  El dissabte 10 d'agost, Concurs de Fideuà i bany en la piscina perquè els participants pogueren refrescar-se.

  El dimecres 14 d'agost, la Festa Gran, en la qual a la vesprada tots van poder gaudir de les atraccions aquàtiques en la piscina del club; a la nit, la urbanització va convidar als seus socis a una paella gegant de 600 racions i, per a finalitzar la vetlada, tots els veïns de la població que van voler acostar-se, van gaudir d'una nit de vaques en el coso de Alfinach.

  La fi de festa es va celebrar el Dia de la Verge, el dijous 15 d'agost, amb una Missa Major i Processó en honor a la Verge La Nostra Senyora d'Alfinach, recorrent diversos carrers de la urbanització amb notable presència de públic.

  Pujar