elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sis tallers pensats per a mantindre als nostres majors en marxa

Sis tallers pensats per a mantindre als nostres majors en marxa
  MÉS FOTOS
  Sis tallers pensats per a mantindre als nostres majors en marxa - (foto 2)
  Sis tallers pensats per a mantindre als nostres majors en marxa - (foto 3)
  Sis tallers pensats per a mantindre als nostres majors en marxa - (foto 4)

  Maneig del mòbil, ioga, memòria, animació esportiva, ball i respir per a familiars de malalts d'Alzheimer són els tallers que posa en marxa este curs l'Àrea de Benestar Social municipal. Les inscripcions es realitzen el dijous 14 de setembre, de 9 a 14 hores, en l'Espai Social dels Majors.

  Passades les festes, l'Ajuntament de Puçol posa en marxa les diferents ofertes per a totes les edats: escoles esportives, escoles de cultura, activitats en l'Espai Jove, programació de la Casa de Cultura… i també els majors tenen els seus propis tallers.

  Uns tallers que este curs es dividixen en sis categories, cadascuna d'elles amb diferents grups: memòria (3 grups, dilluns, dimecres i divendres), ioga (2 grups, dimarts), animació esportiva (2 grups, dimecres), classes de ball (2 grups, dijous), maneig del mòbil (2 grups, dijous) i estimulació i respir familiar per a malalts d'Alzheimer i altres demències.

  La programació de Majors en marxa comença a l'octubre, però abans es realitza la inscripció en l'Espai Social dels Majors, situat en la plaça de la Comunitat Valenciana, el dijous 14 de setembre, de 9 a 14 hores.

  Per a inscriure's cal acudir per a recollir el número de torn d'atenció (màxim 2 per persona) i cal portar el DNI, números de telèfon i targeta del major. En cas de dubte, telefonar al 961 466 145.

  Paco Salavert, regidor de Tercera Edat, destaca la importància d'estos tallers que es realitzen en l'Espai Social dels Majors i el Sindicat Agrícola, «que cada curs esgoten totes les places, la qual cosa ens anima a augmentar el nombre de grups, perquè els nostres majors realitzen activitats saludables d'oci i formatives».

  Pujar