elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els sortejos de l'ACEP, ara per mòbil

Els sortejos de l'ACEP, ara per mòbil
  MÉS FOTOS
  Els sortejos de l'ACEP, ara per mòbil - (foto 2)
  Els sortejos de l'ACEP, ara per mòbil - (foto 3)
  Els sortejos de l'ACEP, ara per mòbil - (foto 4)
  Els sortejos de l'ACEP, ara per mòbil - (foto 5)

  L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (l’ACEP) es modernitza per a estar encara més prop dels comerços i dels veïns, per això ha posat en marxa una aplicació per a mòbils que permet a tots estar al corrent de les últimes novetats i d'ofertes exclusives. A més, el sorteig que realitza l'associació cada mes, a partir de Dia de la Mare es realitzarà amb esta aplicació per a mòbils. Consulta amb el teu comerç, és molt senzill d'instal·lar, gratis i et permetrà no perdre't ni una oportunitat al teu poble.

  Infopoint és una iniciativa d'Aress, empresa impulsada per Pablo Estellés i Miguel León, els qui destaquen que el seu objectiu és «acostar la informació local a l'usuari final, per a això hem desenvolupat una aplicació per a mòbils que permet al veí conéixer totes les ofertes del seu entorn, amb un plantejament molt senzill: si sabérem tot el que tenim al voltant, potser no ens faria falta acudir a grans superfícies comercials, perquè tot ho tenim en el nostre mateix poble».

  La nova aplicació és gratuïta, s'instal·la en col·laboració amb qualsevol dels cent comerços que formen part de l'ACEP i permet que els veïns coneguen els serveis habituals dels comerços locals, les ofertes especials (algunes exclusives a través de l'app), informació addicional sobre els serveis de la població (farmàcies, associacions, programació d'actes) i, com a colofó, des de maig, amb el sorteig del Dia de la Mare, serà l'eina a través de la qual es realitzaran els sortejos mensuals de l'associació.

  Per a Gonzalo Alcácer, president de l'ACEP, «és un pas més que havíem de donar per a estar cada dia més prop dels nostres associats, els xicotets comerços locals, però també per a arribar d'una forma ràpida, eficaç i gratuïta a tots els veïns que vulguen estar al corrent de tot el que li oferixen els comerços de Puçol. En definitiva, hem aplicat la vella dita: renovar-se o morir. I ací estem».

  De moment, els comerços de l'associació ja han començat a avisar als seus clients que este mes no cal depositar la papereta en les urnes, això ja és cosa del passat. Ara els comerciants ajuden els seus veïns a instal·lar-se l'aplicació, una cosa que resulta tan senzilla que fins a les persones majors comencen a veure amb bons ulls això de rebre ofertes i informació exclusiva en el seu mòbil.

  Pujar