elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La setmana taurina presenta un cartell de luxe per a celebrar els 15 anys de vida

La setmana taurina presenta un cartell de luxe per a celebrar els 15 anys de vida
  MÉS FOTOS
  La setmana taurina presenta un cartell de luxe per a celebrar els 15 anys de vida - (foto 2)

  La Setmana Taurina Vila de Puçol complix 15 anys i ho vol fer recuperant part de l'esperit amb què va nàixer: oferint vesprades i nits amb espectacles taurins de primera, combinats amb sessions per a tots els públics i, per a començar amb bon peu, també la fogonada inaugural des del balcó de l'ajuntament. Tot això del 24 de juny al 2 de juliol i amb preus populars.

  El divendres 26 de maig es va presentar el cartell de la Setmana Taurina Vila de Puçol 2017, amb importants novetats a nivell de programació respecte a les edicions anteriors, en un acte que va estar acompanyat de vídeos del bestiar triat —a càrrec de l'inesgotable Julián Romero— i un vi d'honor per a acabar d'arredonir la vesprada al públic que omplia l'Espai Social La Barraca.

  “Enguany se celebra la 15a edició de la setmana i la directiva ha organitzat diversos actes per a commemorar-ho, com la solta de 4 bous cerrils el diumenge 25 o la nit de penyes que serà el dilluns 26 i a la qual només podran assistir els abonats”, explica Javi Rivera, component de l'actual directiva. “Com a novetat, la nit del 25 comptarà amb un desafiament eqüestre i retalladors, un espectacle que promet ser molt entretingut”.

  Els components de la taula van insistir en el fet que s'ha fet un gran esforç per a poder cobrir 7 vesprades i 7 nits d'actes taurins; entre ells estava el regidor Juan Miguel Bayarri, responsable de festejos taurins, qui també va destacar “la vesprada del diumenge 2, en la que s'oferix un event diferent de tot allò que s'ha vist fins ara perquè els més menuts també disfruten d'un esdeveniment especial per a ells, on hi haurà tancament amb sorpreses que acabarà en la plaça amb diversos concursos”.

  La directiva insistix en el fet que han apostat per una setmana que puga ser del grat de tots els aficionats i espera la màxima participació en tots els actes, començant per una tradició recuperada dels primers anys: el dissabte 24 de juny, la fogonada d'inauguració serà a les 17:30 hores des del balcó de l'ajuntament.

  Pujar