elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 15 de setembre es podrà gaudir de la segona fira d'oportunitats a Puçol

El 15 de setembre es podrà gaudir de la segona fira d'oportunitats a Puçol
  MÉS FOTOS
  El 15 de setembre es podrà gaudir de la segona fira d'oportunitats a Puçol - (foto 2)

  El dia 15 de setembre podrem acudir per segon any consecutiu a la fira d'oportunitats que se celebra a Puçol. Enguany, per a la comoditat dels comerços i els visitants, es canvia la localització al passeig de la Constitució, a l'ésser un lloc més ampli.

  Els que s'acosten entre les 10 i les 19.30 hores del dia 15, podran gaudir dels descomptes especials que ofereixen els comerços, que aprofiten el canvi de temporada per a oferir els seus productes als millors preus. Hi haurà botigues de complements, roba, papereria i més que queden per confirmar. A més, els més xicotets podran aprofitar i divertir-se als castells inflables que hi haurà al passeig.

  La fira té com a objectiu ser una campanya que promocione els xicotets i mitjans comerços de Puçol, a més pensen en un futur pròxim, «estem treballant per a reunir un nombre suficient de comerços per a poder fer el Shopping Night a l'octubre», comenta Gonzalo Alcácer, president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP). També, ha avançat que s'està preparant una gran campanya per a nadal. Fent una crida a tots els xicotets i mitjans comerços locals «units som més forts, tenim una imatge corporativa més poderosa".

  Des de l'ACEP es motiva a tots els que vulguen gaudir d'un matí o vesprada a Puçol amb ambient i comerços que estan pròxims a tu a que acudisquen al passeig de la Constitució.

  Pujar