elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 15 de setembre una fira d'oportunitats, solidària i per a tots els públics: Puçoutlet

El 15 de setembre una fira d'oportunitats, solidària i per a tots els públics: Puçoutlet
  MÉS FOTOS
  El 15 de setembre una fira d'oportunitats, solidària i per a tots els públics: Puçoutlet - (foto 2)
  El 15 de setembre una fira d'oportunitats, solidària i per a tots els públics: Puçoutlet - (foto 3)
  El 15 de setembre una fira d'oportunitats, solidària i per a tots els públics: Puçoutlet - (foto 4)

  Fidel a la seua cita mensual amb els veïns, l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) ja té a punt la seua segona fira d'oportunitats, Puçoutlet, que es trasllada en aquesta edició al passeig de la Constitució, per a gaudir de l'aire lliure, més expositors, un servei de restauració, jocs per als més xicotets i al costat mateix del bou al carrer, per si algú prefereix realitzar algun descans taurí i donar una ullada a les últimes ofertes de l'estiu.

  «L'any passat celebrarem el primer Puçoulet en l'Espai Social La Barraca i va funcionar bé, però se'ns quedava xicoteta per als inscrits aquest segon any», assenyala Gonzalo Alcácer, president de l'ACEP. «Així que hem apostat per portar-ho a un lloc cèntric, fàcilment accessible i amb possibilitats d'ampliar no solament el nombre d'expositors, que enguany són onze, sinó també incorporar serveis tan bàsics com jocs per als més xicotets i un espai per a prendre's un aperitiu o un café».

  La segona edició de la fira d'oportunitats se celebra el 15 de setembre, després d'haver remenat la directiva de l'ACEP realitzar-la durant les festes, en els primers dies de setembre, «però no hi havia dates lliures amb tants actes i tampoc podíem retardar-la a octubre perquè les rebaixes són ara, al final de l'estiu, i a més, a l'octubre tenim una altra cita».

  La Shopping Night, una cita ja consolidada per a octubre, en la qual ja treballen els xicotets i mitjans comerciants de Puçol, abans d'organitzar el seu comiat de l'any, que tradicionalment celebren en el mercat municipal, amb una proposta lúdica oberta a tots els públics.

  Puçoutlet obri les seues carpes el dissabte 15 a les 10 del matí i està oberta fins a les 10 de la nit. La diversió per als xiquets té un horari més restringit: els inflables estan oberts d'11 a 14 i de 17 a 20 hores. I l'acte oficial d'inauguració se celebra en el passeig de la Constitució a les 11 hores.

  «A més de la carpa d'hostaleria, roba, calçat i complements ocupen les onze carpes que muntem aquest dissabte i, com ja vam fer l'any passat, els comerciants entregarem un donatiu a l'Associació de Discapacitats de Puçol, com a forma d'agrair als veïns el seu suport continu i també per a continuar estrenyent llaços de col·laboració amb la resta de col·lectius locals», finalitza el president.

  El dissabte, nova cita amb una fira que engloba les ofertes, la diversió per a tots els públics i la solidaritat. Una oportunitat única.

  Pujar