elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou servei de neteja en Puçol per a lluitar contra el coronavirus

Nou servei de neteja en Puçol per a lluitar contra el coronavirus
  MÉS FOTOS
  Nou servei de neteja en Puçol per a lluitar contra el coronavirus - (foto 2)
  Nou servei de neteja en Puçol per a lluitar contra el coronavirus - (foto 3)
  Nou servei de neteja en Puçol per a lluitar contra el coronavirus - (foto 4)
  Nou servei de neteja en Puçol per a lluitar contra el coronavirus - (foto 5)

  El dijous 26 de novembre s'han incorporat nou treballadors nous a la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, la funció dels quals serà ocupar-se durant sis mesos de la neteja i desinfecció de les zones públiques del nucli urbà i la platja de Puçol: carrers, places, parcs, entorn de zones comercials… Esta contractació està subvencionada per la Generalitat Valenciana dins dels projectes per a lluitar contra el Covid-19.

  L'alcaldessa Paz Carceller, el coordinador de la brigada Alejandro Montesinos i el regidor Paco Salavert han sigut els encarregats de donar la benvinguda als nou veïns que s'ocuparan específicament de la neteja dels espais públics del nucli urbà i la platja de Puçol, com a mesura preventiva dins de les actuacions contra el coronavirus.

  «Fins ara, hi havia una part del personal de la brigada que s'ocupava d'estes tasques a primera hora del matí i després atenien els seus treballs específics de jardineria o manteniment», apunta Alejandro Montesinos. «Amb estes nou incorporacions podrem treballar de manera intensiva, durant tots els matins, de dilluns a dissabte, simultàniament en diferents zones del terme municipal».

  Per a organitzar les tasques de neteja pròpies de la lluita contra el Covid-19, s'ha dividit la població en nou zones, de manera que cadascuna tindrà una persona a càrrec seu.

  Amb l'estat d'alarma, estes tasques es realitzaven a la nit, amb l'ús de tractors, però la situació actual no és la mateixa, per la qual cosa estes actuacions s'han de realitzar a plena llum i amb motxilles de neteja.

  La contractació s'ha pogut realitzar gràcies a la subvenció que ha concedit la Generalitat Valenciana dins de les ajudes per a combatre el virus en l'àmbit local.

  Pujar