elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Revisió de caixes niu a La Costera de Puçol, primera activitat de la tardor

Revisió de caixes niu a La Costera de Puçol, primera activitat de la tardor
  MÉS FOTOS
  Revisió de caixes niu a La Costera de Puçol, primera activitat de la tardor - (foto 2)
  Revisió de caixes niu a La Costera de Puçol, primera activitat de la tardor - (foto 3)

  El pròxim dissabte 17 d’octubre tens una cita amb La Costera, paratge natural municipal que el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord custodia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol. Concretament, et convidem a una jornada de revisió de caixes niu en esta muntanyeta de la Serra Calderona amb La Granja de Bitxos.

  Este voluntariat mediambiental arrancarà a les 10.00 hores en l’Aula Multiús de La Costera i per l’actual context del coronavirus té places limitades. Si vols participar, envia un correu electrònic a lagranjadebitxos@gmail.com  per a reservar la teua plaça.

  Evidentment, serà obligatori l’ús de la carasseta, a ser possible reutilitzable per a reduir la petjada ecològica de l’activitat, i mantindre la distància de seguretat entre els participants per la COVID-19.

  Les caixes niu que revisarem i netejarem són les que tenim instal·lades per a totestius (Parus major), primaveres (Periparus ater), ferrerolets (Cyanistes caeruleus) i capellanets (Lophophanes cristatus) per a controlar la població del cuc del pi (Thaumetopoea pityocampa).

  A més a més, també revisarem els tres hotels per a insectes i els dos refugis per a rata cellarda (Eliomys quercinus) que tenim en La Costera.

  Vine i t’explicarem com podem previndre plagues forestals amb l’ajuda de la biodiversitat. T’esperem!!!

  Pujar