elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Rajolar: d'alqueria centenària a epicentre de la construcció en la Comunitat Valenciana

El Rajolar: d'alqueria centenària a epicentre de la construcció en la Comunitat Valenciana
  • Un grup d'empresaris valencians recupera la mítica alqueria i la converteix en un referent per a arquitectes, interioristas i professionals del sector.

Un grup d'empresaris i empresàries valencianes ha decidit retornar a la vida al Rajolar, la mítica alqueria situada a Puçol. El Rajolar renaix amb una visió renovada, que integra el seu ric passat amb un futur prometedor i amb l'objectiu de convertir-se en el nou epicentre del sector de la construcció en la zona.

Aquest emblemàtic espai per als i les interessades en el món de la decoració, arquitectura i disseny no sols destaca per la seua bellesa arquitectònica i la seua rellevància històrica, sinó també per la seua profunda connexió amb l'entorn i la comunitat local.

El Rajolar compta amb una superfície de 370 m², en els quals hi ha representats diferents ambients de cuines i banys. El showroom -situat en la carretera de Barcelona, km 15 (Puçol)- està dirigit principalment a professionals del sector, com ara: arquitectes, arquitectes tècnics, project manager, interioristas, constructors i reformistes, a més de públic en general -de València i la seua àrea metropolitana- que tinguen entre mans un projecte d'obra nova o reforma, on trobaran les últimes novetats i tendències dels proveïdors referents del sector.

Els responsables del projecte -Cristina Vinat, Luis Pastor i Reme Chicano- han aconseguit convertir El Rajolar en “un espai únic i exclusiu per al professional de la construcció; un punt de trobada d'arquitectes, dissenyadors, reformistes i propietaris per a gaudir de les formes, els colors i la combinació de materials”.

El Rajolar reuneix i exposa les més recents novetats del sector, presentades en les últimes fires i amb el suport de la tecnologia per a la presentació i difusió d'aquestes; permetent als professionals explorar una àmplia gamma de materials i opcions de disseny en un només lloc. Aquesta sinergia facilita la creació de projectes integrals i personalitzats, on cada detall és cuidat al màxim.

Restauració d'un espai mític

L'alqueria valenciana El Rajolar ha sigut acuradament restaurada -mantenint i recuperant la seua estructura principal i bigues- per a preservar la seua essència original. Durant dècades, aquest conjunt arquitectònic va ser un pilar fonamental en la producció de rajoles, contribuint al prestigi de la Comunitat Valenciana en el sector.

La recuperació del Rajolar -de la mà d'un grup empresarial valencià format per Cristina Vinat Kitchen Secrets i Clic To Mat- subratlla el valor de la proximitat comptant també amb proveïdors de referència internacional. Convertint al Rajolar en un referent de qualitat i autenticitat dins del sector.

L'alqueria recuperada s'integra harmoniosament amb el seu entorn, respectant la identitat i el paisatge de la localitat valenciana. El passat 11 d'abril va tindre lloc la inauguració que va atraure a més de 400 professionals del sector de la construcció, incloent destacats arquitectes i interioristas de tota la Comunitat Valenciana.

MÉS FOTOS
El Rajolar: d'alqueria centenària a epicentre de la construcció en la Comunitat Valenciana - (foto 2)
El Rajolar: d'alqueria centenària a epicentre de la construcció en la Comunitat Valenciana - (foto 3)
El Rajolar: d'alqueria centenària a epicentre de la construcció en la Comunitat Valenciana - (foto 4)
El Rajolar: d'alqueria centenària a epicentre de la construcció en la Comunitat Valenciana - (foto 5)
Pujar