elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puçol se suma al 'black friday' amb 15.000 euros en premis en metàl·lic

Puçol se suma al 'black friday' amb 15.000 euros en premis en metàl·lic
  • La campanya estarà activa del 16 al 29 de novembre

MÉS FOTOS
Puçol se suma al 'black friday' amb 15.000 euros en premis en metàl·lic - (foto 2)

Comprar en el xicotet comerç és comprar un futur més verd, viu i sostenible. Més humà i local. És comprar un futur menys black… i per a celebrar-lo, del 16 al 29 de novembre compra en el xicotet comerç de la Comunitat Valenciana i podràs optar a 15.000 euros en premis. A Puçol, per primera vegada, els més de cent establiments de ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris) també participen d'un Black Friday diferent. Encara no ho veus clar?

«Des de l'1 de gener d'enguany, ACEP forma part de la Confederació del Comerç de la Comunitat Valenciana», explica Gonzalo Alcácer, president de l'associació local. «Per això esta edició és nostre primer Black Friday compartit amb la resta de comerços d'Alacant, Castelló i València. Junts apostem per un futur menys negre… i res millor que premis en metàl·lic per a gastar en els comerços locals».

Si fins ara ha sigut ACEP qui ha organitzat de manera individual els esdeveniments especials del comerç local, pertànyer a la Confederació permet al centenar de comerços locals oferir propostes més atractives perquè els veïns continuen comprant a Puçol, el nostre centre comercial.

Per a participar en el sorteig dels 15.000 euros —dividits en 3 premis de 1.000 euros i 60 premis de 200 euros— només cal seguir quatre senzills passos:

  1. Fer una compra superior a 10 euros en qualsevol comerç de la Comunitat.
  2. Entrar en la web www.comerciopromos.es.
  3. Emplenar el formulari amb les teues dades i adjuntar foto del teu tiquet de compra.
  4. Enviar-ho i a encreuar els dits.

No oblides guardar el tiquet fins al 30 de novembre i, si tens sort, el premi el podràs gastar de l'1 al 5 de desembre en qualsevol comerç que tries.

Pujar