elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puçol ja té als seus 67 festers

Puçol ja té als seus 67 festers
  MÉS FOTOS
  Puçol ja té als seus 67 festers - (foto 2)
  Puçol ja té als seus 67 festers - (foto 3)
  Puçol ja té als seus 67 festers - (foto 4)
  Puçol ja té als seus 67 festers - (foto 5)

  El dissabte 9 de març es va realitzar la presentació dels festers 2024, acte que va ser ajornat dos setmanes abans per l'incendi a València. Després de la desfilada fins a arribar a l'església dels Sants Joans, els veïns que omplien el local van poder conèixer als 31 festers infantils, els 16 casats i els 20 joves que enguany organitzaran les Festes Populars i Patronals de setembre.

  En primer lloc, van pujar a l'altar Juan Julio Martínez Marcos i Neus Muñoz Alcamí, caps dels festers del passat any, que van ser els encarregats de rebre a cadascuna de les parelles participants.

  A continuació, van pujar els 31 festers infantils d'esta edició.

  El segon grup de festers a pujar a l'altar estava format per huit parelles de casats.

  Com és lògic, les més esperades i aplaudides de la nit van ser les deu parelles de festers joves, responsables de la programació festiva al setembre.

  L'acte del dissabte 9 de març va finalitzar amb les paraules dels representants dels tres organitzadors de les festes: els festers, l'Ajuntament i la parròquia.

  Juan Carlos Piñol Esteve i Neus Torres Aparicio van parlar com caps dels festers, Paz Carceller com a alcaldessa de Puçol i finalment ho va fer Guillermo Navarro com a rector dels Sants Joans.

  Com és habitual, després de la presentació es va cantar l'Himne de la Patrona i els festers van compartir fotos amb amics i familiars… a tots ells es van sumar els festers de 2025, que van aprofitar l'acte per a les seues primeres fotos amb la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Creu.

  Pujar