elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puçol reinicia els cursos formatius gratuïts amb auxiliar de magatzem i carretó elevador

Puçol reinicia els cursos formatius gratuïts amb auxiliar de magatzem i carretó elevador
  MÉS FOTOS
  Puçol reinicia els cursos formatius gratuïts amb auxiliar de magatzem i carretó elevador - (foto 2)
  Puçol reinicia els cursos formatius gratuïts amb auxiliar de magatzem i carretó elevador - (foto 3)

  Des de la Regidoria d'Ocupació, a través de l'Agència de col·locació, s'organitzen cada any diferents cursos per a veïns desocupats amb un objectiu molt definit: ajustar la formació a aquelles professions més demandades pels empresaris de la població. Seguint eixe plantejament, a l'octubre s'ha posat en marxa el d'auxiliar de magatzem i operador de carretó elevador, amb un total de 60 hores de formació i 15 alumnes.

  Del 4 al 18 d'octubre, l'Espai Jove acull la formació teòrica, amb 9 sessions de 5 hores de duració, sempre de 9 a 14 hores. Paral·lelament, les pràctiques es realitzen al carrer Maestro Bellver de València, amb dues jornades de 7.5 hores de duració.

  El curs aborda les tasques pròpies d'auxiliar de magatzem, com a reposició de producte, expedició de comandes, càrrega i descàrrega de mercaderies, etiquetatge i embalatge.

  Els 15 participants obtindran el diploma que certifica la formació com a auxiliar de magatzem i, al mateix temps, els carnets de manipulador d'aliments i d'operador de carretó elevador.

  «És una formació que té una eixida continuada entre les empreses de la població, d'ací ve que sempre que podem, realitzem cursos d'este tipus», assenyala la regidora d'Ocupació, Elena Camarero. «Per a inscriure's cal complir els següents requisits: estar desocupat, empadronat a Puçol, demandant d'ocupació en l'oficina del Labora i ser major d'edat. Davant l'alta demanda dels   cursos que oferim, tindran prioritat aquelles persones que no hagen participat en cursos anteriors».

  Pujar