elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puçol busca a Brussel·les com aconseguir fons europeus

Puçol busca a Brussel·les com aconseguir fons europeus
  MÉS FOTOS
  Puçol busca a Brussel·les com aconseguir fons europeus - (foto 2)
  Puçol busca a Brussel·les com aconseguir fons europeus - (foto 3)

  Aprofitant la seua estada a Brussel·les per a presentar un projecte conjunt per a combatre les inundacions, els representants dels sis pobles de l'Horta Nord també han conegut per dins les oficines de la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea (FCVRE), una entitat dedicada a potenciar els projectes de les poblacions valencianes de cara a obtenir fons i ajudes d'Europa.

  Els municipis de Puçol, El Puig, Rafelbunyol, Pobla de Farnals, Massamagrell i Museros han visitat l'oficina de la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea per a conéixer de prop el treball que desenvolupa esta oficina, ja que estos sis municipis treballen intensament en el seguiment de les polítiques europees i en la captació de fons per a projectes locals que permeten generar ocupació entre els seus veïns.

  "Esta oficina ens ofereix als ajuntaments de la Comunitat Valenciana, sobretot als més xicotets, la possibilitat d'utilitzar els seus locals, els seus contactes, les xarxes de treball especialitzat i el suport institucional per a poder presentar a Brussel·les els nostres projectes i les nostres reivindicacions", apunta la regidora Ana Gómez, responsable d'urbanisme i representant de Puçol en esta visita a Brussel·les.

  Estos sis municipis estan dissenyant iniciatives amb un enfocament innovador en l'aplicació de les polítiques públiques, un treball que hi ha sigut reconegut per la Unió Europea com a exemple de bona pràctica de les administracions locals. Com a exemple d'allò que s'ha dit, la bona acceptació a Europa del projecte conjunt per combatre les inundacions en èpoques de pluges.

  Pujar