elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puçol no autoritza la celebració de la festa de Sant Joan a la seua platja

Puçol no autoritza la celebració de la festa de Sant Joan a la seua platja
  MÉS FOTOS
  Puçol no autoritza la celebració de la festa de Sant Joan a la seua platja - (foto 2)
  Puçol no autoritza la celebració de la festa de Sant Joan a la seua platja - (foto 3)

  Per a garantir que la platja es mantinga en perfectes condicions, hi haurà control d'accessos a la vesprada i l'arena romandrà tancada al públic des de les 20 hores el 23 de juny. Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil vetlaran pel compliment de la normativa, alhora que recorden que encendre foc o barbacoes a la platja suposa una infracció greu.

  L'Ordenança municipal d'ús i aprofitament de la platja i el seu entorn estableix que està prohibit fer foc i barbacoes a la platja sense una autorització prèvia de l'Ajuntament de Puçol.

  Donada l'actual crisi sanitària, evitar les aglomeracions és un dels objectius que s'ha d'aconseguir en tots els àmbits, inclosa la platja: una cosa quasi impossible d'aconseguir en una nit de festa com és Sant Joan.

  Per tot això, l'Ajuntament ha pres la decisió de no autoritzar la celebració de la nit de Sant Joan a la platja de Puçol, per a això està previst un dispositiu informatiu i de seguretat al llarg de la vesprada i la nit del 23 de juny.

  «Hi haurà un control d'accessos des de la vesprada, en el qual Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil informaran els vehicles que accedisquen a la zona de la platja que l'arena ha de quedar buidada a partir de les 20 hores», recorda l'alcaldessa, Paz Carceller. «A partir d'aqueixa hora, les forces de seguretat recorreran la platja per a garantir que l'arena quede buida fins a les 7 del matí del dimecres 24 de juny».

  Pujar