elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Programació cultural entorn del 9 d'octubre

Programació cultural entorn del 9 d'octubre
  • Com és habitual, l'Ajuntament de Puçol ha organitzat una programació cultural entorn del Dia de la Comunitat Valenciana, del 2 al 15 d'octubre

  • Inclou teatre, concerts, exposició de pintura, xarrades, visita guiada i l'acte institucional, que se celebra el divendres dia 7 en la plaça Beat Ribera

MÉS FOTOS
Programació cultural entorn del 9 d'octubre - (foto 2)
Programació cultural entorn del 9 d'octubre - (foto 3)
Programació cultural entorn del 9 d'octubre - (foto 4)

Els actes comencen el diumenge 2 d'octubre amb un concert de rock en valencià (Nànets Band Rock) i finalitzen el dissabte 15 amb una visita guiada als abrics prehistòrics del Monte Picaio (Club d'Història Puçol).

Entre tots dos, la Casa de Cultura acull teatre (Companyia Bullanga, Maduixa Teatre) i la presentació d'un llibre (Mercé Claramunt).

José María Esteve, regidor de Cultura, recorda els premis Vila de Puçol «porten quasi quatre dècades apostant per la cultura valenciana en tots els àmbits: literatura, pintura i poesia. El que els convertix en un dels més veterans entre les poblacions valencianes».

El Club d'Història Puçol també organitza una xarrada el dia 6 sobre tres èpoques de la història de Puçol: Prehistòria, Edat mitjana i Moderna se centra en els abrics prehistòrics del Monte Picaio, el llibre recentment descobert de la confraria La Minerva i el motí del segle XVII en la població de Puçol. Els ponents seran José María Tortajada, Vicente Claramunt i Jorge Luis Rodríguez.

El divendres 7 acumula fins a 6 actes. A la vesprada, inauguració de l'exposició de pintura i lliurament de premis Vila de Puçol, per a tancar amb un concert d'Eva Gómez en la sala d'actes de la Casa de Cultura.

A la nit, enfront de l'Ajuntament, acte institucional del 9 d'octubre a càrrec de l'alcaldessa Paz Carceller, seguit d'un concert de la rondalla Els del Horta i, per a finalitzar, concert de la banda de música del CMI Santa Cecília que finalitzarà amb els dos himnes, el de Puçol i el de València.

«Cal destacar que en la programació s'inclouen activitats per a totes les edats i que la majoria són gratuïtes», finalitza el regidor.

PROGRAMACIÓ COMPLETA

Diumenge 2, 12.30 hores:

«Nànets Band Rock», concert de Rosanna Mira.

Dijous 6, 12.00 hores:

Teatre: «El xiquet que volia una falda escocesa», de la companyia Bullanga.

Dijous 6, 20.00 hores:

Xarrada del Club Història Puçol: «Prehistòria, edat Mitjana i Moderna a Puçol», a càrrec de Vicente Claramunt, Jorge Luis Rodríguez i José María Tortajada.

Divendres 7, 19.00 hores:

Lliurament de premis Vila de Puçol, a la Casa de Cultura.
Inauguració de l'exposició dels premis de pintura Vila de Puçol, a la Casa de Cultura.

Divendres 7, 19.30 hores:

Concert d'Eva Gómez: «El cel i els formes del vent», a la Casa de Cultura.

Divendres 7, 22.30 hores:

Acte institucional del 9 d'octubre, en la plaça Beato Ribera.

Rondalla: grup Els de l'Horta, en la plaça Beato Ribera.

Concert a càrrec del CMI Santa Cecília de Puçol, en la plaça Beat Ribera.

Diumenge 9, 19.00 hores:

Teatre: «Migrara», a càrrec de Maduixa teatre.

Divendres 14, 19.00 hores:

Presentació del llibre «Una nit sense vent», de Mercé Claramunt.

Dissabte 15, 10.00 hores:

Visita guiada als abrics prehistòrics del Monte Picaio, a càrrec de Juana Sáez i el Club Història Puçol.

Pujar