elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PQPI de Jardineria rebrà formació pràctica en empreses i es prepara per al graduat

El PQPI de Jardineria rebrà formació pràctica en empreses i es prepara per al graduat
  MÉS FOTOS
  El PQPI de Jardineria rebrà formació pràctica en empreses i es prepara per al graduat - (foto 2)
  El PQPI de Jardineria rebrà formació pràctica en empreses i es prepara per al graduat - (foto 3)
  El PQPI de Jardineria rebrà formació pràctica en empreses i es prepara per al graduat - (foto 4)

  La regidora de Benestar Social, Mar Mazo, va visitar el passat 8 de novembre a l'alumnat del mòdul de PQPI de Jardineria, on es preparen tant en aquesta activitat com per a les proves de graduat. Les 10 persones matriculades reben formació teòrica i pràctica en l'Espai Social Martínez Coll en un curs que, tot i que s'apunten majoritàriament veïns del poble, està obert a nivell comarcal.

  «El mòdul, a més de jardineria, prepara l'alumnat per a les proves de graduat», van assenyalar Alicia i María José, professores del centre. El curs es té lloc des de setembre fins a juny, i «els alumnes realitzaran les pràctiques de jardineria l'últim trimestre amb la brigada i empreses relacionades». A més, ja van tindre ocasió de posar a prova les seues habilitats amb una actuació en el parc Ribelles.

  Encara que, majoritàriament, els matriculats solen ser veïns del poble, «aquesta oferta formativa està disponible a nivell comarcal», va indicar Mar Mazo, regidora de Benestar Social. Inicialment, es tractava d'un curs dirigit únicament a alumnes amb necessitats especials, però «l'inspector de Conselleria ens va proposar canviar a ordinari aquest recurs, de manera que s'obria a tot tipus de població», va relatar. «Des del departament de Benestar Social vam valorar positivament la proposta per a garantir-lo».

  Una subvenció de Conselleria facilita la realització de l'activitat, oberta a totes les persones que desitgen apuntar-se durant el període de matriculació corresponent.

  Pujar