elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Patges i Reis Mags: un Nadal màgic a Puçol

Patges i Reis Mags: un Nadal màgic a Puçol
  MÉS FOTOS
  Patges i Reis Mags: un Nadal màgic a Puçol - (foto 2)

  El passat 29 de desembre va tindre lloc a l’Espai Jove una de les visites més màgiques de l'any: l'arribada dels patges reals d'Orient, que a més de rebre les cartes dels més xiquets, va estar protagonitzada per una sèrie d'activitats infantils a càrrec de l'Agrupació de Penyes i de l'Ajuntament. Tot, com a avantsala a la visita més esperada de totes: la Gran Cavalcada dels Reis Mags, que arribarà als carrers de Puçol el pròxim 5 de gener.

  La jornada del 29 de desembre va estar repleta de jocs i activitats infantils que van permetre als assistents més joves divertir-se després d'entregar les seues cartes als patges reals. Així, els xiquets van poder gaudir des de les 11 fins a les 14 hores de diferents  jocs tradicionals i musicals, de l'arbre dels desitjos, tallers de manualitats i fins i tot d'una divertida sessió de pintacares. A més, van assistir alguns dels personatges favorits dels xiquets, com les princeses de Frozen i alguns superherois.

  Els responsables? L'Agrupació de Penyes de Puçol en col·laboració amb l'Ajuntament, que va aportar més de 10 monitors infantils per a dinamitzar les activitats i aconseguir que el matí fora un èxit.

  Però esta divertida jornada nadalenca va ser només el preludi de la qual es considera la visita més màgica i especial de l'any: la Gran Cavalcada dels Reis Mags d'Orient. L'esdeveniment serà el diumenge 5 de gener, amb un recorregut que començarà a les 18 hores en l'Avinguda Molí de Vent i que finalitzarà en la Plaça del País Valencià, amb un escenari en el qual els Reis donaran una pilota a cada xiquet que vulga pujar i escoltaran quins regals els fa il·lusió a cadascun.

  «La idea és que els xiquets tinguen una cavalcada i puguen gaudir-la», assegura Ana Márquez, una de les directives de l'Agrupació de Penyes: «i ho fem dins de les nostres possibilitats, amb el nostre treball i esforç i en col·laboració amb l'Ajuntament». Enguany participen els Festers 2020, els integrants de l'Agrupació de Penyes, la Falla Camí la Mar «i pot ser que alguna altra agrupació que falta per confirmar».

  Pujar