elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

«Paraules d’amor», dos maneres de dir «t'estime» juntament amb els comerços de Puçol

«Paraules d’amor», dos maneres de dir «t'estime» juntament amb els comerços de Puçol
  MÉS FOTOS
  «Paraules d’amor», dos maneres de dir «t'estime» juntament amb els comerços de Puçol - (foto 2)
  «Paraules d’amor», dos maneres de dir «t'estime» juntament amb els comerços de Puçol - (foto 3)

  L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (l'ACEP) i l'Ajuntament organitzen una nova campanya per a promocionar les compres de Sant Valentí, amb dos maneres de proclamar el teu amor: un concurs d'històries d'amor en xarxes socials i missatges per a la teua persona estimada en els cartells distribuïts pels xicotets comerços locals. Tots dos amb premis entre els participants.

  L'Ajuntament de Puçol i l'ACEP treballen tot l'any junts per a potenciar el petit i mitjà comerç local, organitzant concursos mensuals amb les festivitats assenyalades en el calendari.

  I, ara, entorn de Sant Valentí, ens conviden a participar en dos certàmens paral·lels destinats a parlar d'amor.

  El concurs d'històries d'amor consistix a compartir en les teues xarxes socials la teua història d'amor, seriosa o divertida, amb vídeo o escrita, amb l'únic requisit d'etiquetar a l'associació #acep. El premi: 2 targetes de 70 euros per a sopar en restaurants de la població.

  Els murals amb missatges d'amor són més enginyosos: en els cartells pegats en els diferents comerços de Puçol trobaràs quatre espais per a notes, ací és on has d'escriure el teu missatge d'amor. Això sí, per a saber si t'han escrit algun missatge has de recórrer els comerços i llegir-los. Són únics, res a veure amb el vertigen de les xarxes socials. El premi? El sorteig de 4 targetes de 50 euros entre tots els participants.

  En públic o en privat, per xarxes o en paper, per a compartir amb tots o només amb la persona estimada, dos maneres de dir «paraules d'amor» en els comerços locals i, a més, amb premi per a celebrar junts eixe amor.

  Per a la regidora de Comerç, Nuria Sebastiá: «Enguany, el dia dels enamorats el celebrem de manera especial, volem convidar a tota la ciutadania a participar en esta campanya tan nova i original. Així que compartix la teua història i fa costat als comerços locals».

  Pujar