elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 19 de novembre, Puçol celebra el Dia de la Infància i l'Adolescència

El 19 de novembre, Puçol celebra el Dia de la Infància i l'Adolescència
  MÉS FOTOS
  El 19 de novembre, Puçol celebra el Dia de la Infància i l'Adolescència - (foto 2)
  El 19 de novembre, Puçol celebra el Dia de la Infància i l'Adolescència - (foto 3)

  Per segon any, l'Ajuntament de Puçol organitza una jornada festiva per a la infància i l'adolescència, el diumenge 19 al matí, en la plaça de la Comunitat Valenciana. L'objectiu és que tots prenguem consciència sobre els drets de xiquets i joves, per al que s'ha previst una gimcana, malabarismes, jocs i una exposició amb els dibuixos presentats al concurs local sobre estos drets.

  La promoció del Dia de la Infància i l'Adolescència va començar a l'octubre, amb un concurs de dibuix obert a tots els veïns entre 6 i 16 anys que volgueren participar presentant els seus originals en les papereries de la població.

  El guanyador ha sigut Marcos Uceda Ramón i el seu dibuix s'ha convertit en la imatge del cartell per a anunciar l'esdeveniment, mostrant-se en tots els mupis de la població.

  Perquè els altres participants també gaudisquen de l'exhibició dels seus dibuixos, s'ha dissenyat una exposició amb els 40 originals a l'Espai Social dels Majors, que es podrà visitar durant el matí del 19 de novembre.

  En la plaça, el grup Lazuz Company, amb l'espectacle Baktana, serà l'encarregat d'obrir les activitats a l'aire lliure: la trobada entre un malabarista i un acròbata dona peu a la participació del públic amb jocs, malabars i… sorpreses que millor no revelar.

  Les activitats, gratuïtes i obertes a tots els públics, se celebren de 10 a 14 hores en la plaça de la Comunitat Valenciana.

  Pujar