elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova tanca sud en el Poliesportiu Municipal

Nova tanca sud en el Poliesportiu Municipal
  MÉS FOTOS
  Nova tanca sud en el Poliesportiu Municipal - (foto 2)
  Nova tanca sud en el Poliesportiu Municipal - (foto 3)

  L'Ajuntament de Puçol està realitzant la reculada de la tanca sud del Poliesportiu Municipal a petició de la Generalitat Valenciana, per a efectuar la partió i recuperar el domini públic que correspon a la Vereda Mangraners. Les obres van començar al desembre, amb una duració prevista de tres mesos.
  El Camí Mangraners és una vereda, per tant, la seua titularitat correspon a la Generalitat Valenciana, que ha sigut qui ha requerit la recuperació de tot l'espai públic que correspon a la vereda.

  Esta sol·licitud obliga, tant a l'Ajuntament com a la resta de propietaris de les parcel·les adjacents a la vereda, a deixar lliure l'espai que li correspon, «per això estem realitzant les obres de reculada de l'antiga tanca sud del Poliesportiu Municipal que dona al Camí Mangraners, la qual cosa suposa retardar uns metres la tanca antiga, una cosa que ja es va tindre en compte quan es va dissenyar la pista coberta que està situada dins dels nous límits del poliesportiu», explica la regidora Elena Camarero.

  L'obra s'està desenvolupant en diferents fases, sempre amb la intenció de reduir al mínim les molèsties als usuaris del Camí Mangraners, per la qual cosa s'estan realitzant corts puntuals del trànsit en dates i horaris que no afecten l'entrada i eixida dels centres educatius, moment en el qual normalment s'acumula més trànsit en esta via.

  «Cal no oblidar que sota el Camí Mangraners i també en la zona tancada del poliesportiu hi ha diferents canalitzacions d'aigua, llum, telefonia i sanejament», continua Elena. «Per això s'han realitzat talles de trànsit inicials per a connectar eixos serveis, posteriorment s'ha procedit a la demolició de l'antiga tanca i, finalment, es reposarà la tanca en la seua nova ubicació».

  També s'ha tingut en compte l'arbratge existent a l'interior del poliesportiu, al costat de l'antiga tanca, per la qual cosa una de les tasques inicials va consistir en el trasllat d'eixos arbres a altres zones de la instal·lació municipal.

  Per a la nova tanca s'ha optat per un model més robust i segur: «un mur de gavions amb gàbia de malla electrosoldada, amb el qual s'aconseguix una solució dinàmica, de ràpida execució i acabat estètic integrat en l'àmbit rural, sobre el qual es col·loca un clos metàl·lic de reixes electrosoldades tipus tramex, d'alta resistència, estabilitat i durabilitat», finalitza la regidora.

  Les obres que van començar al desembre, van ser adjudicades a l'empresa Rafael Zarzoso, S.L. per un import de 202.688 euros i la previsió és que estiga finalitzada durant el mes de març.

  Pujar