elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Luis Alama i Miguel Ángel Roldán guanyen el concurs FotoNatura

Luis Alama i Miguel Ángel Roldán guanyen el concurs FotoNatura
  MÉS FOTOS
  Luis Alama i Miguel Ángel Roldán guanyen el concurs FotoNatura - (foto 2)
  Luis Alama i Miguel Ángel Roldán guanyen el concurs FotoNatura - (foto 3)
  Luis Alama i Miguel Ángel Roldán guanyen el concurs FotoNatura - (foto 4)

  Seguint la seua labor de promoció mediambiental de Puçol, el quart concurs FotoNatura va exhibir les 30 imatges finalistes a la Sala Blava durant l'estiu i, com a tancament, el lliurament dels dos premis, que enguany han correspost a Luis Alama i Miguel Ángel Roldán. Elena Camarero va ser la regidora encarregada d'entregar els premis.

  De l'1 al 12 de juliol es van presentar els originals per a la 4a edició del certamen FotoNatura, destinat a potenciar l'entorn natural de Puçol: des de la platja al Mediterrani i el seu valor mediambiental, passant per la Marjal dels Moros, el Estany, l'horta, el Paratge Natural Municipal La Costera, el paisatge o la interacció de l'home amb la naturalesa.

  Una vegada revisades totes les imatges es van seleccionar 30 fotografies, cadascuna d'un autor diferent, que van estar exposades a la Sala Blava de la platja del 21 de juliol al 27 d'agost.

  Com en anteriors edicions, el públic que va visitar la col·lecció d'imatges podia votar la seua favorita i, a més, un jurat havia de triar una segona imatge, premiada amb un accèssit.

  El jurat d'esta edició ha estat format per Dolores Pi (Tourist Info), José Luis Gómez (Joventut) i Sabín (Comunicació), i ha triat l'obra de Miguel Angel Roldán per a l'accèssit, per «eixir-se de la temàtica general de la resta de fotografies (platja i marjal) i per representar l'altra cara de l'emblema Puçol, entre mar i muntanya».

  Per votació popular, el primer premi ha sigut per a Luis Alama, un veí de la platja que ja és un habitual d'este concurs, on ja ha sigut premiat en anteriors edicions.

  «Tindre un teleobjectiu de 900 mm et permet imatges diferents», comenta Luis. «La que han premiat és la meua favorita: una imatge dels pescadors a l'alba, esperant la picada… i si et fixes bé veuràs que com a extra hi ha una garsa en el cel, que s'està llançant en picat per un peix».

  La regidora Elena Camarero va ser l'encarregada de realitzar el lliurament de premis a Luis Alama i a una representant, ja que Miguel Ángel Roldán no va poder assistir a l'acte.

  Pujar