elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La lluita contra mosquits i panderoles s'intensifica a Puçol

La lluita contra mosquits i panderoles s'intensifica a Puçol
  MÉS FOTOS
  La lluita contra mosquits i panderoles s'intensifica a Puçol - (foto 2)
  La lluita contra mosquits i panderoles s'intensifica a Puçol - (foto 3)

  La presència d'insectes com mosquits i panderoles en els carrers de Puçol és un assumpte que inquieta als veïns del municipi. Per a fer front a este problema, la Regidoria de Sanitat va reforçar durant l'última setmana de juliol els tractaments destinats a la seua eliminació, que van comprendre els tres nuclis de la població.

  Les mesures contra les panderoles consistixen en l'aplicació d'un gel en els badalls de les tapes de claveguera perquè els insectes s'impregnen de la substància i acabe amb ells. Com a novetat, també es va combatre les seues molèsties amb un producte vaporitzat que "permet que el verí contra els insectes arribe a més racons", va explicar Juan Miguel Bayarri Moreno, edil de l'àrea.

  La vaporització facilita que el tòxic contra les panderoles s'estenga per tot el clavegueram. Per a dur a terme esta operació, es va dividir el poble en sectors i es va aplicar aquest mètode.

  Els mosquits són exposats a adulticides i larvicides per a acabar amb la seua propagació en qualsevol de les etapes del seu creixement. Quant a les rates, "el tractament continua fent-se, i s'ha intensificat aquests dies", va afegir Juan Miguel.

  Pujar