elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Puçol rep tres subvencions del Pla Reacciona

L'Ajuntament de Puçol rep tres subvencions del Pla Reacciona
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Puçol rep tres subvencions del Pla Reacciona - (foto 2)

  La Diputació de València, dins del Pla Reacciona 2023, ha concedit tres subvencions a l'Ajuntament de Puçol. A la fi de desembre, una destinada a gestió forestal i la prevenció d'incendis; en principis de gener, una altra per a autoconsum energètic; i, finalment, a la fi de gener, l'ajuda per al cicle integral de l'aigua amb la qual s'escometen les obres de millora de l'aigua a la platja.

  L'Ajuntament de Puçol realitza un seguiment exhaustiu de totes les ajudes que apareixen de diferents organismes (Diputació, Generalitat Valenciana, Govern d'Espanya, Unió Europea) per a sol·licitar totes aquelles que encaixen amb projectes i activitats de la població.

  El Pla Reacciona de la Diputació de València consta de nou línies destinades a subvencionar les actuacions vinculades amb la gestió forestal i prevenció d'incendis; la millora del cicle integral de l'aigua; la reducció i separació de residus; la mobilitat activa; la gestió i conservació d'espais naturals; l'autoconsum energètic; els entorns escolars saludables i l'educació ambiental.

  L'ajuda per a la gestió forestal i la prevenció d'incendis va destinada a la compra de maquinària específica per a fer els treballs.

  La subvenció d'autoconsum energètic és para la instal·lació d'energia fotovoltaica a la terrassa de la Prefectura de Policia Local, per a atendre les necessitats de l'edifici.

  Les obres de millora de l'aigua a la platja consistixen en la divisió de la zona en dos sectors, platja nord i platja sud, per al que cal instal·lar un nou comptador amb el qual monitorar els cabals. El nou sector sud està delimitat pels carrers Camí La Mar, plaça Rosa dels Vents, Riu Túria, barranc del Puig i passeig Marítim.

  Esta instal·lació permetrà reduir el nombre de fugides fortuïtes a la platja i acurtar els temps de resposta davant qualsevol fugida, atès que es dividix en dos la superfície del sector platja i la longitud de la xarxa que comprèn.

  Pujar