elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Puçol vol combatre els camps bruts amb la campanya «Ja n’hi ha prou de malea!»

L’Ajuntament de Puçol vol combatre els camps bruts amb la campanya «Ja n’hi ha prou de malea!»
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Puçol vol combatre els camps bruts amb la campanya «Ja n’hi ha prou de malea!» - (foto 2)
  L’Ajuntament de Puçol vol combatre els camps bruts amb la campanya «Ja n’hi ha prou de malea!» - (foto 3)

  L’Ajuntament de Puçol inicia una campanya als mitjans municipals baix el lema «Ja n’hi ha prou de malea! pel bé del l’horta de Puçol, neteja la teua parcel·la» per a conscienciar de la neteja de les parcel·les agràries i solars urbans.

  La malea és un focus de rosegadors, insectes i brutícia que pot generar plagues i focs en camps productius. També preocupa l’erosió de la terra i el proliferació d’abocaments incontrolats i la degradació paisatgística que provoquen els camps que no tenen la cura adecuada.

  Amb l’ànim de conservar i potenciar la viabilitat del sector agrari de Puçol, el regidor d’Agricultura i Ramaderia, Alejandro Sancho avisa «el primer pas és la conscienciació. Ningú vol arribar als avisos administratius, però si no hi ha un canvi d’actitud, procedirem en mà ferma pel bé dels agricultors».

  La campanya en primera instància tindrà l’abast dels mitjans municipals com són el Whatsapp, Facebook i la web Puçol.es.

  La Comunitat Valenciana té quasi 150.000 hectàrees de terra de cultiu abandonada, sent l’autonomia líder en l’Estat espanyol. Al voltant d’un quart de les parcel·les agràries de Puçol estan abandonades. Si es vol un futur on el cultiu de fruits, hortalisses i verdures seguisca sent una realitat en el nostre poble, tots hem d’aportar el nostre granet d’arena.

  Pujar