elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Puçol va aconseguir 811.000 euros de superàvit en 2019

L'Ajuntament de Puçol va aconseguir 811.000 euros de superàvit en 2019
  • El ple del 26 de maig va aprovar la liquidació pressupostària de 2019 amb «un superàvit de 811.000 euros, que es pot destinar tant a realitzar inversions com a cancel·lar el deute pendent de l'Ajuntament», assenyala el regidor d'Hisenda, Rubén Vaquero

Segons l'informe d'estabilitat pressupostària, Puçol compleix les tres regles bàsiques, la qual cosa significa que «hem actuat correctament i el treball està ben fet en tot moment, per la qual cosa agraïsc el seu treball als tècnics municipals i a les entitats supramunicipals (Conselleria, Diputació) el seu reconeixement de l'obligació de pagament de les subvencions pendents».

Dues dades són a més molt valuoses: la primera, que l'endeutament municipal ha baixat sis punts al llarg de 2019, passant del 36% a l'inici de l'any al 30,1% al tancament del balanç, quan la llei permet un endeutament del 110%. I la segona, que el període mitjà de pagament  als proveïdors de l'Ajuntament és de 10 dies, també molt per davall de l'autoritzat.

«Tenim una salut econòmica de ferro i esperem continuar mantenint esta línia econòmica en els pròxims anys», finalitza Rubén.

Pujar