elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

De l'1 al 12 de juliol, oberta la participació en el tercer certamen FotoNatura

De l'1 al 12 de juliol, oberta la participació en el tercer certamen FotoNatura
  • La tercera edició del concurs FotoNatura ja està en marxa: de l'1 al 12 de juliol pots presentar fins a quatre fotografies a través del correu electrònic turismo@pucol.es.

MÉS FOTOS
De l'1 al 12 de juliol, oberta la participació en el tercer certamen FotoNatura - (foto 2)
De l'1 al 12 de juliol, oberta la participació en el tercer certamen FotoNatura - (foto 3)

Representar els valors mediambientals del terme municipal de Puçol, eixe és l'objectiu amb el qual va nàixer en 2020 el concurs FotoNatura. La platja, la marjal dels Moros, el monte Picaio, l'horta, els ocells i les plantes han sigut els protagonistes de les fotos presentades en les dos edicions anteriors.
Per a esta nova edició, el termini de presentació de la qual és de l'1 al 12 de juliol, es mantenen les bases: com a màxim 4 fotos per autor, enviades al correu electrònic turismo@pucol.es i amb un pes no superior a 10 megues cada correu.

El jurat, compost per un tècnic de la Sala Blava, un representant Departament Comunicació i un altre de Turisme, triarà els 30 treballs finalistes, com a màxim dos del mateix autor.

Estes 30 obres, impreses a gran grandària, s'exposaran en Sala Blava del 22 de juliol al 28 d'agost, sempre en horari de vesprada.

A més, s'entregaran dos premis entre les participants en l'exposició: el primer, per votació popular; i un accèssit a càrrec del jurat.

«És important recordar que no es poden enviar les imatges per WhatsApp ni per altres xarxes socials, per la pèrdua de qualitat que suposa en la majoria dels casos per a les fotografies. Només s'admeten les rebudes pel correu electrònic», recorda el tècnic de Turisme, Daniel Sebastiá.

Pujar