elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Innovación Floral i La Casita del Árbol guanyen el concurs d'aparadors nadalencs a Puçol

Innovación Floral i La Casita del Árbol guanyen el concurs d'aparadors nadalencs a Puçol
  MÉS FOTOS
  Innovación Floral i La Casita del Árbol guanyen el concurs d'aparadors nadalencs a Puçol - (foto 2)
  Innovación Floral i La Casita del Árbol guanyen el concurs d'aparadors nadalencs a Puçol - (foto 3)

  El dijous 9 de gener, Mónica Novejarque —secretària de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol— ha fet el lliurament de premis del concurs que des de fa tres anys organitza l'ACEP en nadal: Irene López ha recollit el seu diploma com a segona classificada i Daniel Iacob repetix el triomf que ja va aconseguir l'any passat amb les seues innovadores propostes florals per a potenciar l'ambient festiu en els comerços de la població.

  Cada mes, l'ACEP organitza diferents activitats en la població per a recordar als veïns que el comerç de proximitat, el que tens al costat de casa, és una gran opció per a gaudir de tota mena de productes i serveis, amb l'avantatge de la confiança que t'oferix el teu veí a l'hora de comprar.

  «Seguint esta línia, al desembre hem participat en quatre activitats: el mercat nadalenc durant un cap de setmana en el passeig de la Constitució, la carrera solidària de Sant Silvestre, la distribució entre els veïns de calendaris del nou any amb imatges dels nostres comerços i, com a activitat especial per als nostres socis, un concurs d'aparadors nadalencs», explica Mónica Novejarque.

  L'associació fa tres anys que organitza este concurs entre els comerços locals, un concurs que ajuda a crear ambient nadalenc als carrers de Puçol i que servix també per a agrair als establiments el seu esforç i el seu afany per oferir millors serveis als veïns.

  Irene López ha obtingut l'accèssit pel seu aparador de La Casita del Árbol, un treball en el qual ha intentat «mostrar no sols l'esperit nadalenc, sinó també la part més sentimental del comerciant, això que ens porta a gaudir cada dia atenent els nostres clients».

  Per part seua, el primer premi a Innovació Floral, que ja va guanyar l'any passat este concurs, és la recompensa a «un esforç i inversió continus per a intentar sorprendre els veïns que passen per l'avinguda», apunta Daniel Iacob. «Tot el que oferim a la botiga són productes naturals i, per tant, els aparadors també, naturals i innovadors, un senyal d'identitat que els nostres clients valoren cada vegada més».

  Amb l'entrada de 2020, el calendari mensual de propostes de l'ACEP no ha canviat: al febrer serà el sorteig de Sant Valentí, al març el Dia del Pare, després el Dia de la Mare i alguna novetat més abans de la fira del comerç a principis de juny.

  Per a participar en tots estos concursos només cal comprar en qualsevol dels més de cent comerços associats a Puçol i depositar, en la mateixa botiga, el bitllet gratuït per al sorteig.

  Pujar