elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fins maig, tallers per a perfeccionar la recerca d'ocupació en la Casa de Cultura

Fins maig, tallers per a perfeccionar la recerca d'ocupació en la Casa de Cultura
  MÉS FOTOS
  Fins maig, tallers per a perfeccionar la recerca d'ocupació en la Casa de Cultura - (foto 2)
  Fins maig, tallers per a perfeccionar la recerca d'ocupació en la Casa de Cultura - (foto 3)

  L'aula de suport informàtic es trasllada a l'aula d'informàtica del primer pis de la Casa de Cultura de Puçol, on acull fins maig un programa gratuït del consorci per l'ocupació Pactem Nord dirigit a persones en situació d’atur. Els dilluns es realitzen tallers informàtics, per als que es requerix inscripció prèvia; els dimecres, s'oferix una atenció individualitzada a persones ja citades; i, els divendres, aula oberta per a realitzar gestions d'ocupació per Internet amb la tutela d'una persona experta.

  Els dilluns es realitzen tallers informàtics per a desocupats que tracten des de coneixements bàsics, com una introducció a l'ús dels ordinadors, fins a competències més especialitzades, com estratègies innovadores per a la recerca d'ocupació.

  La primera edició del taller d'introducció a la informàtica té lloc el 26 de febrer. La segona, el 13 d'abril; la tercera, el 14 de maig.

  El taller de currículum vitae i correu electrònic per a la recerca d'ocupació celebra la seua primera edició el 5 de març. La segona edició s'impartix el 30 d'abril i, la tercera, el 21 de maig.

  La recerca d'ocupació en internet i xarxes socials té la seua primera edició el 12 de març i, la segona, el 7 de maig.

  Quant a les gestions online per a l'ocupació, les tres edicions s'han datat per al 26 de març, 23 d'abril i 28 de maig, respectivament.

  El taller d'estratègies innovadores per a la busca d'ocupació compta amb una única edició, el pròxim 16 d'abril.

  Les persones interessades poden inscriure's als tallers i edicions que siguen del seu interés en l'Agència de Col·locació, situada en l'Espai Social Martínez Coll, o des de l'enllaç del consorci Pactem Nord: https://goo.gl/4dL8KE.

  Els dimecres es du a terme una atenció individualitzada a persones citades prèviament, mentre que els divendres s'obri l'aula a qualsevol habitant que vulga utilitzar Internet per a buscar treball, veure ofertes i realitzar gestions d'ocupació. Eixe dia, compta amb el suport d'una persona experta.

  El regidor d'Ocupació, Enric Esteve, és el representant del consistori en Pactem Nord, el consorci per a la creació d'ocupació a l'Horta Nord en què, a més d'ajuntaments, també figuren sindicats i algunes associacions empresarials. «Este tipus de programes en l’àmbit comarcal reforcen els que ja fem en l’àmbit local. Actuar així dóna una perspectiva més oberta, ja que comprenem tota la comarca», apunta l'edil.

  Enric posa l’accent en «estar actualitzats, perquè les noves tecnologies avancen ràpidament. Per això, esta oferta expressament dirigida a persones en desocupació és una ocasió òptima per a conéixer quins nous mecanismes poden ajudar a connectar amb el mercat laboral».

  Enllaç a la inscripció dels tallers d'informàtica dels dilluns: https://goo.gl/4dL8KE

  Pujar