elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza el curs gratuït de gestió comercial

Finalitza el curs gratuït de gestió comercial
  MÉS FOTOS
  Finalitza el curs gratuït de gestió comercial - (foto 2)
  Finalitza el curs gratuït de gestió comercial - (foto 3)
  Finalitza el curs gratuït de gestió comercial - (foto 4)

  Del 21 de maig al 5 de juny s'ha impartit el curs de Comercial de vendes, dins de la programació formativa gratuïta de l'Àrea de Benestar Social. L'alcaldessa Lola Sánchez i la regidora Mar Mazo han sigut les encarregades d'entregar els diplomes a l'alumnat (totes dones, excepte un home) al mateix temps que han realitzat una avaluació molt positiva, ja que per a la majoria ha sigut la seua primera experiència en temes com a gestió comercial, orientació laboral i fins i tot coach, una matèria a la qual han dedicat dues sessions.

  La sessió de balanç amb les participants, habitual en finalitzar cada curs o taller de l'Àrea de Benestar Social, ha permés comprovar l'alt grau de satisfacció de l'alumnat, al mateix temps que han sorgit noves propostes per al futur, algunes ja habituals (caixer i reposador), altres més noves (assessorament a emprenedors) i també hi ha hagut peticions per a repetir cursos ja finalitzats (com el de carretiller).

  Isabel Aragonés, monitora del curs, ha destacat que "s'ha treballat amb intensitat però, al mateix temps, amb varietat, ja que no solament hem tractat de la gestió comercial, sinó també de l'orientació laboral i el coach, matèries noves per a la majoria de les alumnes participants".

  Les últimes propostes de l'Àrea de Benestar Social abans de l'estiu inclouen un taller de tapes (a mitjan juny), el treball en magatzems i el de manipulador d'aliments, un curs que es repeteix amb certa freqüència.
  Tots ells estaran finalitzats abans del 5 de juliol. Qualsevol veí interessat a apuntar-se pot passar per la seu de l'àrea, en l'antiga estació de Renfe, per a informar-se i inscriure's.

  Pujar