elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
BOUS PUÇOL

Espanya estarà pendent de Puçol el pròxim 7 de setembre

Espanya estarà pendent de Puçol el pròxim 7 de setembre
  • La retransmissió en directe comptarà amb diverses càmeres mòbils que permetran als usuaris estar en primera línia des de les seues llars

El dia gran de les festes taurines de Puçol serà emès en directe a través de la televisió en línia de festejos populars Toros en España. La retransmissió serà gratuïta i en l'àmbit nacional. A més, el 7 de setembre comptarà amb animació infantil en la baixada de caixons, nova imatge corporativa en els caixons i nova il·luminació nocturna.

Després de l'èxit obtingut el passat 23 de juny, Puçol torna a emetre en directe els seus festejos taurins a través de la plataforma en línia líder en festejos populars Toros en España. L'emissió cobrirà les desencaixonades de la vesprada fins a culminar en les tan esperades embolades de la nit.

La retransmissió en directe comptarà amb diverses càmeres mòbils que permetran als usuaris estar en primera línia des de les seues llars i, al mateix temps, mantindrà informats en tot moment als aficionats a peu de carrer de la localització del bou. «Volem amb este directe acostar la cultura i tradició taurines del nostre dia gran a cada racó d'Espanya. Un dia amb un gran sentiment per a tots els puçolencs que volem compartir amb tota Espanya», declaren Javier Rivera i Nuria Sebastiá, regidors d'Assumptes Taurins.

La primera connexió serà a partir de les 17.00 hores, amb la tradicional baixada de caixons, i la segona a les 24:00, per a cobrir les embolades.

Novetats i sorpresas

El dijous 7 de setembre serà un dia ple de novetats i sorpreses. A les 17.00 hores arrancarà la tradicional baixada de caixons. Atès que els menors de 16 no poden participar dels festejos taurins i amb la finalitat d'acostar la cultura del bou als aficionats més joves, des de la regidoria d'Assumptes Taurins s'ha volgut completar este moment tan emblemàtic per als veïns de la població amb una activitat lúdica per als més xicotets que, per descomptat, podrà gaudir tota la població.

«Es tracta d'un espectacle de teatre de carrer que simula una vesprada de bous al carrer però amb bous inflables gegants que faran que tant xicotets com majors gaudisquen baixant el carrer Sant Joan davant d'estos divertits animals», revela Rivera.

Nova imatge

D'altra banda, i continuant amb les novetats, el dia 7 de setembre de Puçol estrena nova imatge. Les regidories d'Assumptes Taurins i de Comunicació s'han unit per a readaptar la imatge de marca del ja conegut com a Puçol, cultura de bou.

«Atès que la cultura de Puçol és molt àmplia i partint del concepte creatiu que engloba al sentiment de ser de Puçol, és Bou serà la nova marca taurina de la població» declara Rosario Carceller, regidora de Comunicació.

Amb un nou logo molt més fresc i dinàmic que encaixa perfectament amb la línia gràfica de la població. El nou logo veurà la llum per primera vegada el 7 de setembre al costat dels nous colors dels caixons de bous.

Cal destacar també com a novetat que l'arena no es retirarà de la plaça fins passades les embolades, per la qual cosa s'estrenarà també nou sistema d'il·luminació per a tota la nit que permetrà gaudir més temps del bou en esta zona.

MÉS FOTOS
Espanya estarà pendent de Puçol el pròxim 7 de setembre - (foto 2)
Espanya estarà pendent de Puçol el pròxim 7 de setembre - (foto 3)
Espanya estarà pendent de Puçol el pròxim 7 de setembre - (foto 4)
Espanya estarà pendent de Puçol el pròxim 7 de setembre - (foto 5)
Espanya estarà pendent de Puçol el pròxim 7 de setembre - (foto 6)
Pujar