elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Si eres jove i t'agrada jugar, este cap de setmana tens una cita virtual: «Pacient Zero»

Si eres jove i t'agrada jugar, este cap de setmana tens una cita virtual: «Pacient Zero»
  MÉS FOTOS
  Si eres jove i t'agrada jugar, este cap de setmana tens una cita virtual: «Pacient Zero» - (foto 2)
  Si eres jove i t'agrada jugar, este cap de setmana tens una cita virtual: «Pacient Zero» - (foto 3)
  Si eres jove i t'agrada jugar, este cap de setmana tens una cita virtual: «Pacient Zero» - (foto 4)

  Eres jove? Trobes a faltar les activitats a l'Espai Jove de Puçol? Ja saps que tornen al setembre, amb cursos formatius i activitats lúdiques. Tard? Paciència. Alternativa? Et proposem una activitat diferent: el divendres 28 de maig, una Escape Room virtual, des de casa, gratis, a soles o amb amics. T'abellix patir? Continua llegint...

  Al setembre torna DEJ (Divendres a l'Espai Jove), la programació d'oci, els divendres a la vesprada, organitzades per XTU, la Regidoria de Joventut. També està confirmat el curs de monitor de temps lliure. I una àmplia programació de la qual t'anirem parlant després de l'estiu. Oci i formació per als joves tornen a l'Espai Jove.

  Però abans, un aperitiu: seguint la línia marcada per les mesures contra la COVID-19, una activitat virtual, que pots jugar a casa,  soles o amb els teus amics, però promet ser una proposta per a gaudir a fons… això sí, patint: la Escape Room virtual Pacient Zero.

  «Volem tornar a poc a poc, respectant les mesures de seguretat vigents a cada moment», explica Ángela Santamaría, regidora de Joventut. «Però no podíem deixar passar la primavera i l'estiu sense alguna proposta per als nostres joves a partir d'onze anys i esta Escape Room virtual és ideal per a jugar amb els amics».

  És important tindre en compte que per a jugar es necessita ordinador o tauleta, però el joc no admet el mòbil.

  A més, XTU ha creat una pàgina web en la qual podràs entrar a partir del divendres 28 per a jugar gratis tot el temps vulgues amb Pacient Zero, un univers en dos fases amb cinc jocs diferents cadascuna. Preparat per a patir?

  Tu només has de teclejar esta direcció a partir del 28 de maig i a jugar: www.jugaacasapuçol.es.

  «Recorda que el joc Pacient Zero estarà activat durant tot el cap de setmana, sense límit d'horari ni de nombre de partides, així que és una bona oportunitat per a gaudir a fons d'un joc ideal per a joves», finalitza Ángela.

  I si la proposta t'agrada, no oblides que al juny et convidem a una altra jornada inoblidable, amb Fortnite com a protagonista… però d'això parlarem en un parell de setmanes.

  Pujar