elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Encierro” de Sant Joan: molt públic i sense incidents

  Amb molt públic en els carrers, la retirada amb grua d'un parell de cotxes aparcats en el nucli antic han sigut el motiu pel qual el “encierro” de Sant Joan ha començat amb un lleuger retard, el que ha facilitat, això sí, que els més dormilecs arribaren a temps de veure el bestiar de Jaume Bosch “Saliner” recórrer els carrers del nucli antic de Puçol.

  Quan diem que el bestiar ha recorregut el nucli antic no és una exageració: encara que estava previst soltar-los en el carrer Sant Pere, junt amb la plaça Beat Joan de Ribera, que recorregueren el carrer fins al final i després baixaren a la mateixa plaça pel carrer paral·lel, Sant Joan, la veritat és que s'han desviat prompte i han visitat molts més carrers dels previstes. Afortunadament, sempre s'han mantingut tots junts, la qual cosa ha facilitat la seua arribada al corral del carrer Palau.

  Després del tancament, la Comissió del 7 de setembre (que també organitza els actes taurins de Sant Joan) ha realitzat dos desencaixonades en sengles carrers del nucli antic de Puçol, Sant Miquel i Sant Antoni. Ambdós, amb bestiar del Saliner, han transcorregut sense incidents i han comptat amb molt públic.

  Un bon començament per a un dia que continua amb la baixada de caixons i desencaixonades a la vesprada i finalitza amb les embolades a partir de mitjanit.

  A més, a partir del dissabte 24 comença la Setmana Taurina Vila de Puçol, amb actes en el recinte instal·lat en l'antic camp de futbol fins al 2 de juliol.

  Pujar