elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els drons de l’institut de Puçol tiren a volar en la Fira Aèria de Burjassot

Els drons de l’institut de Puçol tiren a volar en la Fira Aèria de Burjassot
  MÉS FOTOS
  Els drons de l’institut de Puçol tiren a volar en la Fira Aèria de Burjassot - (foto 2)
  Els drons de l’institut de Puçol tiren a volar en la Fira Aèria de Burjassot - (foto 3)

  L'alumnat de 4t d'ESO de Tecnologia de l'institut de Puçol va assistir el divendres 18 de maig a la Fira Aèria celebrada en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València, a Burjassot. El grup de 31 estudiants locals va presentar dos drons destinats a vigilar espais naturals del municipi, com La Costera.

  La Fira Aèria, l'acte final d'un projecte didàctic de disseny i construcció de drons d'ús social i mediambiental, va reunir 44 instituts de tota la província de València. Allí, els i les estudiants van mostrar el resultat del seu esforç davant les persones provinents d'altres centres a través d'una presentació en la qual van explicar el projecte en qüestió, una demostració de vol i un estand on s'exposaven els drons.

  El grup d'estudiants de Puçol va dissenyar dos quadricòpters mitjançant l'eina de programari lliure FreeCAD amb l'objectiu de vigilar espais naturals com La Costera. A més, els va fabricar amb la impressora 3D de l'institut.

  L'esdeveniment va permetre a l'alumnat veure els treballs i projectes realitzats en altres centres, de manera que va suposar una experiència molt enriquidora.

  Pujar